Denne gjengen er på plass i Haugesund

Vålerenga reiste vestover fredag, og i kveld er det duket for runde 16.

Annonse:

Gutta hadde en lett økt på Intility Arena før turen gikk til Gardermoen og videre til Haugesund fredag kveld. Klokka 18.00 står FK Haugesund på motsatt halvdel i den 16. eliteserierunden. 

God statistikk 

Lagene har allerede møttes én gang denne sesongen. Benjamin Stokke dro til på volley åtte minutter før slutt og sørga for 1-0-seier på Intility Arena. 

Se scoringen her: 

Fjorårets kamp på Haugesund stadion endte med en overbevisende borteseier. To scoringer av Bård Finne, og ett hver fra Aron Dønnum og Chidera Ejuke sørga for at det endte 4-1 til Oslos stolthet. 

Siden 1998 har Vålerenga og Haugesund møttes 27 ganger. Av disse har 12 endt med seier til de kongeblå og fem har endt uavgjort. De resterende ti kampene tilhører Haugesund. 

Troppen

Mot Sandefjord i forrige runde måtte både Ivan Näsberg og Samuel Adekugbe forlate banen med skade allerede før pause. Ivan rakk ikke å bli kvitt akillesproblemet tidsnok, men Sam er fullt restituert og klar til dyst. 

Bård Finne og Fredrik Oldrup Jensen har prata litt om kampen mot Haugesund, og ved å trykke på navna kommer du rett til intervjuet med gutta. 

Her er Fagermos 18 utvalgte til kveldends møte: 

 

Annonse fra Obos-ligaen: