- Deilig å spille litt ball igjen

Det kribler ekstra i beina etter noen uker med fri, og nå er gutta ordentlig i gang med fotballtrening på Intility Arena.

Annonse:


Selv om det ble en litt kortere ferie enn normalt etter sesongen, var gutta fornøyd med å være tilbake på matta med fotballsko på beina.

Christian Borchgrevink har fått slappet godt av i pausen, men også lagt ned den viktige jobben som krever for å være klar når oppkjøringa starter. 

- Man trenger å koble av de første par ukene etter sesongslutt og kose seg i jula, men så har det vært å trene litt å komme seg opp igjen på hesten de siste to ukene før vi møttes her, sier han. 

Tilbake på Intility Arena fikk gutta se store endringer i infrastrukturen, og selv om mesteparten av botpengene gikk til Gjerdrum Idrettslag, ble en liten sum brukt til å pusse opp blant annet oppholdsrom og sovesal. 

- Vi har fått utvikla et eget sosialt rom som vi forhåpentligvis kan få benytta oss godt av, med blant annet bordtennisbord og en liten lounge. I tillegg har vi fått en sovesal som vi kan bruke til å restituere og slappe av mellom treninger, og kanskje slippe å se trynene på hverandre hele tiden, avslutter han med et smil. 

Se video øverst i saken.

Annonse fra Obos-ligaen: