Deila: – Viktig kamp for oss mot Ranheim

Vålerenga nær fulltallige før treningskampen mot Ranheim lørdag klokka 16.15.

Annonse:

Se videointervju med Deila nederst i saken.

Etter torsdagens trening tippet gradestokken 31,6 grader, men Ronny Deila mener spillerne har håndtert varmen bra.

– Vi har jo hatt det sånn i to måneder, og vi er vant til varmen nå. Det gjelder bare å ha mange korte pauser underveis og drikke mye, sier Vålerengas hovedtrener.

Viktig treningskamp

Vålerenga møter Ranheim til treningskamp på Intility Arena førstkommende lørdag klokka 16.15. Det blir siste test før Sandefjord er motstander samme sted 5. august i den første kampen etter Eliteserien. Deila mener det blir en viktig test for spillerne etter hva som skjedde i Molde.

– Vi må prestere godt og forsøke å bygge opp litt selvtillit i laget. Det blir nok en del bytter etter hvert, men vi kommer til å starte med et sterkt lag, sier Deila som dog må klare seg uten flere spillere.

Magnus Lekven ble skadet i Molde og er ute i seks til åtte uker, mens Ernest Agyiri er et par uker unna retur. I tillegg mangler Felix Horn Myhre og Christian Dahle Borchgrevink som er med Norges U19-landslag i Finland. Enar Jääger er imidlertid skadefri og klar til dyst.

Kantina er åpen

Kampstart mot Ranheim er klokka 16.15, og dørene åpnes klokka 15.00. Det er kun inngang 1 som benyttes på denne kampen. Den ligger på hjørnet mellom Supportertribunen og Intility-tribunen (hovedtribunen).

Kantina er åpen både før kampen og i pausen med iskald drikke for store og små.

Billettpriser:

Alle med sesongkort: GRATIS

Barn under 18 år: GRATIS

Voksne: 100 kroner

Vi håper at så mange som mulig tar turen til Valle!


Annonse fra Obos-ligaen: