Dansk og svensk motstand i Atlantic Cup

Sjekk hvem Vålerenga møter i Portugal her.

Annonse:

13. januar starter oppkjøringa til det som blir en meget spennende sesong. Gutta skal samles for ulike tester torsdag, fredag og lørdag, og mandag 17. januar er det duka for årets første fotballøkt på Kåffa-banen. 

De første ukene skal brukes til trening, både her i Norge og på Marbella. Når troppen setter kursen mot Portugal og The Atlantic Cup i starten av februar kommer de første treningskampene i 2022. 

Bra motstand 

Fagermo har vært veldig klar på at han ønsker best mulig motstand i treningskampene i vinter. I Portugal havna vi i gruppe B, og starter med laget som ligger på 3. plass i den danske superligaen - Brøndby IF. 

Oppgjøret spilles 4. februar klokka 15.00, og blir streamet. I år som i fjor vil VG+ og Amedia vise samtlige av Vålerengas oppkjøringskamper. 

Kamp nummer to i Portugal spilles mot Halmstads BK fra Superettan, 8. februar klokka 19.30. Det er fire lag i de to gruppene, men hvem som blir det fjerde laget i gruppe B er enda ikke avklart. 

I gruppe A finner vi AIK Stockholm, Breidablikk UBK, FC Midtjylland og FC Zenit. Finalekampene i Atlantic Cup spilles 11. februar, og Vålerenga returnerer til Oslo dagen etter. 

I vinter kan du se Vålerengas nye midtstopper, Brynjar Ingi Bjarnason i aksjon (Foto: VIF Media)
I vinter kan du se Vålerengas nye midtstopper, Brynjar Ingi Bjarnason i aksjon (Foto: VIF Media)

Fem kamper på norsk jord

Når gutta er tilbake i hovedstaden fortsetter oppkjøringa på Intility Arena. Før sesongen sparkes i gang i starten av april skal Vålerenga spille fem kamper, hvorav fire av disse er på hjemmebane. 

Klokkeslett på kampene i Norge må vi komme tilbake til, men disse datoene kan du krysse av i kalenderen: 

  • 4. februar: Brøndby - Vålerenga kl. 15.00 (Atlantic Cup) 
  • 8. februar: Vålerenga - Halmstads BK kl. 19.30 (Atlantic Cup) 
  • 11. februar: FINALESPILL 
  • 23. februar: Vålerenga - Stabæk (Intility Arena)
  • 4. mars: Bodø/Glimt - Vålerenga (Aspmyra) 
  • 11. mars: Vålerenga - Sogndal (Intility Arena)
  • 18. mars: Vålerenga - Ham/Kam (Intility Arena)
  • 26. mars Vålerenga - Häcken (Intility Arena) KICK OFF

Vi gleder oss veldig til å komme i gang med 2022, og håper du gjør det samme. Skal du ha sesongkort i år kan vi med stor entusiasme si at det er svært enkelt å klikke det rett hjem HER 

Annonse fra Obos-ligaen: