Dansk landslagsspiller klar for Vålerenga

Nicolaj Thomsen har signert en avtale som strekker seg ut året.

Vålerenga har i dag signert midtbanespiller Nicolaj Thomsen. Dansken var FC København-spiller frem til 1. juli i år, men har siden den gang ventet på at den rette muligheten skulle dukke opp.

Det har den gjort nå, og 28-åringen har signert en avtale med Oslos stolthet som strekker seg ut desember i år.

- Det føles veldig deilig å være på plass i Vålerenga. Det er lenge siden jeg har følt meg så motivert for å komme i gang. Det er et fantastisk anlegg her, og jeg gleder meg til å spille foran supporterne, sier Nicolaj Thomsen. 

Sportssjef Jørgen Ingebrigtsen er strålende fornøyd med å ha fått på plass 28-åringen, og gleder seg til å se han i aksjon på Intility Arena. 

- Vi har ikke lagt skjul på at vi har jobbet med å forsterke troppen i dette overgangsvinduet, og da er det godt å kunne fortelle at Nicolaj nå er Vålerenga-spiller, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen og fortsetter.

- Han er en svært anvendelig spiller som har fått gode skussmål fra sin tidligere sjef, Ståle Solbakken, og en spiller med mye erfaring som kommer til å passe godt inn hos oss.

Thomsen har en solid CV med med blant annet 1 A-landskamp, 30 U-landskamper, 180 kamper i Dansk Superliga og to seriemesterskap bak seg. I tillegg til å kunne bekle samtlige roller på midtbanen, har han også en fortid som høyreback i FCK, og Dag-Eilev Fagermo er godt fornøyd med å få dansken til klubben.

- Nicolaj er en erfaren spiller som dekker alle posisjoner på midtbanen, og som på den måten øker konkurransen i troppen. Det er viktig for at vi skal fortsette å utvikle oss som lag, sier sjefen. 

Vålerenga-troppen har fått innvilget noen etterlengta feriedager, og er først samlet igjen søndag klokka fire. Det blir Nicolajs første trening med nye lagkamerater, og vi kommer sterkere tilbake med intervju da! 

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: