IMG_6343

Daniel Håkans klar for Vålerenga

Den driblesterke og hurtige kantspilleren har signert en fireårsavtale.

Annonse:

Vålerenga og FK Jerv er enige om en overgang for den finske U-landslagsspilleren, Daniel Håkans.

22-åringen var opprinnelig på utlån fra SJK Seinäjoki, men etter å ha prestert fra dag én benytta sørlandsklubben seg av opsjonen og signerte han på en kontrakt ut 2025, så sent som i november 2022.

Flere klubber, både innenlands og utenlands, prøvde å sikre seg underskriften til den tekniske kantspilleren, men Vålerenga vant dragkampen og Håkans er kongeblå de neste fire årene!

- Det føles veldig bra å være her. Jeg ser virkelig frem til å komme i gang og til å treffe mine nye lagkamerater, sier Håkans og fortsetter: 

- Det jeg vet om Vålerenga fra før er at vi har veldig bra supportere her. Jeg gleder meg til å spille foran dem og ikke minst oppleve stemninga fra tribunen. 

Dag-Eilev Fagermo er strålende fornøyd med å få Daniel på plass på Intility Arena og forteller om en spiller som passer perfekt inn i systemet han ønsker å spille.

- Vi har fulgt Daniel i lang tid. Han er en kantspiller med et ekstremt rykk og en voldsom fart, og det er viktig i dagens fotball. Han er også aktuell for det finske A-landslaget, og det er uten tvil en kjempesignering for Vålerenga, sier hovedtreneren.

Sportssjef Joacim Jonsson deler Fagermos begeistring og bruker store ord om vår nye signering. 

- Ferdighetene han har en mot en er det ingen som matcher i norsk Eliteserie, så her har Klanen fått en ny publikumsfavoritt, smiler Jonsson.

Vi ønsker Daniel hjertelig velkommen til Vålerenga!

Annonse fra Obos-ligaen: