Damene jakter cupfinale

Vålerenga spiller semifinale mot LSK Kvinner lørdag kl. 13.00.

Annonse:

Vålerengas damelag er klare for semifinale mot LSK Kvinner på Vålerenga Kultur- og idrettspark, lørdag 30. september kl. 13.00. Toppserielaget har tatt seg til semifinalen for andre gang i historien, og jakter sin første cupfinale noen sinne. 

Veien hit

Etter en litt trå start på årets sesong, har damelaget prestert bedre og bedre utover høsten, og i cupen har det vært solid hele veien. Fløya (5-0), Røa (2-1), og Trondheims-Ørn (2-1) har blitt beseiret så langt, og nå står kanarifugla fra Romerike for tur når jentene inviterer til cupfest på hjemmebane.

LSK Kvinner er regjerende cupmester og mobiliserer kraftig før lørdagens oppgjør. Kanarifansen melder om to busser som tar turen til hovedstaden. Kommer Klanen også? Jentene trenger supporternes støtte på tribunen. 

To X derby

Vålerenga har allerede knust publikumsrekorden i Toppserien. Kan vi klare det i cupen også? Møt opp på Vålerenga Kultur- og idrettspark og ta vorspielet på stadion før turen går til Nadderud og herrelagets kamp mot Stabæk senere på kvelden. 

Portene på Vålerenga Kultur- og idrettspark åpner klokka 12.00 og billettene kjøpes ved inngang 1. 

Semifinale NM 2017
Vålerenga - LSK Kvinner
Lørdag 30. september kl. 13.00
Vålerenga Kultur- og idrettspark

Billettpriser

  • Voksne kroner 100,-

  • Barn kroner 50,-

  • Barn 0-12 år gratis

Annonse fra Obos-ligaen: