Damelaget til cupfinalen!

Det blir en Vålerenga-preget cupfinalehelg i Telenor Arena i slutten av november.

Vålerengas damelag, som ligger på andreplass på tabellen, reiste til Bergen for å møte Arna-Bjørnar søndag formiddag. Hjemmelaget tok ledelsen etter bare åtte minutter, men Stine Ballisager Pedersen utlignet midtveis i den andre omgangen. 1-1 sto seg til pause.

Vålerenga tok over kampen helt etter utligninga, men det var først et kvarter før slutt nådestøtet kom – men da kom det også til gangs fra Ajara Njoya. Vålerengas kamerunske VM-spiller banka inn 2-1, 3-1 og 4-1 til et ekte hat trick det siste kvarteret og sendte Oslos Stolthet til cupfinalen for første gang siden 2017! I finalen venter seriemester LSK Kvinner som slo Trondheims-Ørn lørdag.

Det betyr at det blir nok et Vålerenga-lag i cupfinalehelga som arrangeres i Telenor Arena 22.- til 23. november. Se bare her:

Fredag 22/11 kl. 16.00: NM-finale G16 mellom Vålerenga og Viking.

Fredag 22/11 kl. 19.30: NM-finale J19 mellom Vålerenga og Klepp.

Lørdag 23/11 kl. 16.00: NM-finale kvinner mellom Vålerenga og LSK Kvinner.

Vi gratulerer alle lagene og gleder oss til finalene!

Toppbilde: Lagbilde etter seieren i Bergen. Foto: Christian Boger.