Christensen solgt til ungarsk toppklubb

22-åringen har signert for MOL Fehérvár FC.

Annonse:

Vålerenga og MOL Fehérvár FC ble i dag enige om en overgang for Tobias Christensen. 22-åringen med 64 kamper og syv scoringer i kongeblått har skrevet under på en treårsavtale med den ungarske klubben. 

Christensen kom til Vålerenga i forkant av 2021-sesongen og hadde to år igjen av kontrakten. Nå venter et eventyr i utlandet, og unggutten gleder seg til nye utfordringer. 

- Jeg har hatt en veldig fin tid i Vålerenga og møtt fantastiske folk. Jeg skulle ønske vi hadde gjort det litt bedre sportslig de to sesongene, men jeg har fått venner for livet og gode minner, sier Christensen og fortsetter: 

- Jeg gleder meg til å komme i gang i Ungarn. Klubben har ambisjoner om Europa-spill, og jeg forventer å skulle være med å bidra fra dag 1. Jeg er i fysisk god form, og skal bruke den lille måneden frem til første kamp til å bli kjent med nye lagkamerater og måten de spiller på, sier han før han avslutter: 

- Jeg ønsker Vålerenga masse lykke til videre og gleder meg til å følge gutta i 2023. 

Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

MOL Fehérvár ligger nå på en foreløpig 8. plass etter halvspilt sesong, men har vunnet den ungarske ligaen tre ganger tidligere, senest i 2018. Dette året kvalifiserte de seg også til gruppespillet i Europa League. 

Dag-Eilev Fagermo skulle helst sett at Christensen ble i Vålerenga, men roser unggutten og ønsker han lykke til i Ungarn. 

- Det er et veldig godt salg for klubben, men Tobias er en spiller med et stort potensial som jeg egentlig skulle ønske jeg kunne fortsette å jobbe med. Jeg gleder meg til å følge han i MOL Fehérvár, avslutter Fagermo. 

Vi takker Tobias for årene i kongeblått og ønsker han lykke til videre i karrieren! 

Foto: Christoffer Andersen / NTB

Annonse fra Obos-ligaen: