Christensen og Sahraoui involvert i alle målene da Norge vant 3-0!

Vålerenga-gutta var svært delaktig i nedsablingen av Estland tirsdag kveld.

Det norske U21-landslaget har åpna EM-kvalifiseringen med ni poeng på de første fire kampene etter to seire over Estland, seier over Østerrike og bortetap mot toppseedete Kroatia.

Tirsdagens oppgjør mot Estland på Marienlyst endte med 3-0 seier, der Christensen og Sahraoui var svært sentrale for Norge.

Kampens første scoring kom allerede etter fire minutter, da Osame fant Tobias inne i boksen. Fra tolv meter banka sørlendingen til på halv volley og satte ballen lekkert ned i det venstre hjørnet.

Jørgen Strand Larsen var sterkest i boksen og heada inn 2-0 i den andre omgangen etter en perfekt slått corner fra Christensen.

- Det var gøy å få med seg en scoring og en assist, men jeg skulle gjerne sett at vi klarte å skape enda mer i dag, sa Christensen til VGTV etter kampslutt.

Kampens siste scoring var det norsk-italieneren Martin Njøten Palumbo som fikk æren av å sette inn. Et meget godt slått innlegg fra Osame Sahraoui fant venstrebacken inne i boksen, og med et godt hodestøt gikk ballen i en perfekt bue over den estiske målvakten.

Det endte med 3-0-seier til Norge og en meget god start på kvaliken. Gutta våre er i form, og nå er det Rosenborg på søndag som venter for Tobias og Osame!