Chidera Ejuke forlenger

Vålerengas talentfulle angrepsspiller er blå frem til 2021.

Vålerenga har i dag sikra seg underskriften til Chidera Ejuke, og den talentfulle unggutten spiller for Oslos stolthet frem til 2021.

Ejuke kom til Vålerenga før 2017-sesongen og fikk debuten sin mot Gran IL i den første runden av cupen. 20-åringen hadde en forrykende høst i fjor, og nå er både han og klubben glad for at avtalen er forlenget. 

- Jeg trives veldig godt i Vålerenga og er glad for å være her de neste tre årene. Jeg lærer mye hver eneste dag, og elsker å spille foran supporterne våre. Å høre jubelen når jeg dribler en motspiller er utrolig gøy, sier "Chiddi" og legger til: 

- Jeg håper jeg kan bidra med mye til klubben i årene som kommer, avslutter han. 

Saken fortsetter under bildet.

Chidera Ejuke har forlenget med Vålerenga frem til 2021 (Foto: VIF Media)
Chidera Ejuke har forlenget med Vålerenga frem til 2021 (Foto: VIF Media)

20-åringen spilte 21 kamper i fjor og putta fem mål for Vålerenga i cup og serie.

Annonse:
Den tekniske driblefanten ble raskt en populær mann på Intility Arena da han senka Brann, og parkerte Aalesund-forsvarerne i tur og orden på senhøsten.

I årets sesongoppkjøring har han vist at han også kommer til å bli morsom å følge i 2018.  

- Vi ga Chiddi noen utviklingsmål på våren i fjor, og stegene han har tatt siden prøvespillet på Marbella før sesongen har vært helt enorme. De offensive kvalitetene er det lett å se, men han er også ekstremt god defensivt. Vi er veldig fornøyd med at han har forlenget avtalen, og gleder oss til å se han i aksjon i årene som kommer, sier Ronny Deila. 

Allerede fredag 2. februar kl. 13.45 kan du se Chiddi og resten av Vålerenga-spillerne i aksjon når årets første eliteseriemotstander venter. Kristiansund BK kommer på besøk til Vallhall Arena, og hvis du ikke har anledning til å ta turen, sender ENGA LIVE direkte her på vif-fotball.no. 

Fakta

  • Navn: Chidera Ejuke

  • Født: 2. januar 1998 (alder 20)

  • Fra: Nigeria

  • Posisjon: Angrep

  • Antall kamper/mål for Vålerenga 21/5

  • Kontrakt til 2021

Annonse fra Eliteserien: