Bully er tilbake i kongeblått!

Oslo-gutten har signert en fireårsavtale med Vålerenga.

Annonse:

Vålerenga og Grorud ble i dag enige om en overgang for Omar Bully. Stortalentet har signert en avtale som strekker seg ut 2026, og gleder seg stort over å være tilbake i kongeblått.

- Først og fremst er jeg utrolig stolt over å ha signert for Oslos stolthet. Det er alle Oslo-gutters drøm å få spille for denne klubben, sier Bully mens han ser utover Intility Arena.

Bully spilte i Vålerenga i alderen 13 til 15 år, og det er ingen hemmelighet at det kanskje ikke gikk helt på skinner den gangen. Nå, nesten fem år etter at han forlot Valle er 19-åringen hjemme igjen og en helt annen spiller enn han var da.

- Jeg har blitt mye mer voksen. Jeg er en spiller som liker å drible, få med meg publikum og lage show, men jeg gjør det for å skape ting fremover i banen. Jeg vil si jeg er en skaper med X-faktor, sier han. 

Siden 2020 har Bully spilt OBOS-liga for naboklubben Grorud, og selv om enkelte perioder har blitt ødelagt av skader, har han fått vist hva som bor i han. Det er noe Dag-Eilev Fagermo håper å få ut i full blomst.

- Omar har X-faktor og er i en veldig fin alder. Det, og at han er Vålerenga-gutt er grunnen til at vi ønsker å hente han tilbake til klubben. Han må utvikle eliteseriefysikk for å ta ut potensialet sitt, og det skal vi bidra til at han får, sier Fagermo.

Omar Bully fyller 20 år førstkommende mandag, og like etter at kontrakten med Vålerenga var signert reiste han på sin første landslagssamling. Angrepsspilleren er tatt ut i Norges U20-tropp og skal møte Tyskland og Belgia.

Vi ønsker Omar hjertelig velkommen tilbake til Vålerenga og gleder oss til å se han herje i kongeblått i årene fremover. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: