Brede Sandmoen til Strømmen IF

Unggutten går på lån til OBOS-klubben fra 1. juni.

Annonse:

Mandag ble det klart at den talentfulle midtbanespilleren Brede Sandmoen leies ut til OBOS-ligaklubben Strømmen fra 1. juni til 1. desember 2020. 

Unggutten har vært fast i A-stallen i år, og tatt store steg som spiller. For å fortsette den gode utviklingen er det viktig at han får spilt kamper på høyest mulig nivå, og det er det gode muligheter for i Strømmen. 

- Gjennom det gode samarbeidet vi har med Strømmen IF, og tidligere erfaringer med utlån av spillere dit, vet vi at Brede kommer til en veldig fin klubb. De er dyktige til å utvikle unge spillere, og vi er sikker på at Brede vil ha godt utbytte av å være der i år, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen. 

Målfarlig

Sandmoen har vært en viktig spiller for Vålerenga 2 i flere sesonger, og 20-åringen har vist seg å være en målfarlig midtbanespiller.

Sandmoen ble tatt opp i A-stallen i desember, og har kontrakt med Vålerenga ut 2022 (Foto: VIF Media)
Sandmoen ble tatt opp i A-stallen i desember, og har kontrakt med Vålerenga ut 2022 (Foto: VIF Media)

På 40 kamper for Vålerenga 2 (PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen) står han oppført med 16 scoringer. Det er noe han håper å kunne bidra med for Strømmen i OBOS-ligaen denne sesongen. 

- Jeg gleder meg til å ta fatt på tiden i Strømmen og tenker det kan være positivt for meg og min utvikling å få spille mange kamper på et bra nivå, sier Sandmoen og legger til: 

- I OBOS-ligaen er det mange tette og jevne matcher, og jeg håper å kunne bidra med det jeg er god på. Skape sjanser, og kanskje få noen målpoeng. Målet er å ta nye steg og fortsette utviklingen slik at jeg kommer tilbake som en bedre spiller etter sesongen, smiler han. 

Grønt lys for OBOS-ligaen

OBOS-ligaen har fått klarsignal og kan starte serien i løpet av den første uka i juli. Etter en to ukers ferie er hovedtrener Ole Martin Nesselquist og resten av troppen i dag klare til å ta fatt på oppkjøringen med normale treninger. 

Vi gleder oss til å følge Bredes sesong i OBOS-ligaen og ønsker både han og Strømmen IF lykke til! 

Annonse fra Obos-ligaen: