Brann vant på Intility Arena

Det endte med 3-1-tap for våre kongeblå i fredagens treningskamp.

Nesten 800 tilskuere, deriblant nærmere 100 fra Bergen, hadde funnet veien til Intility Arena fredag ettermiddag for å se Vålerenga og Brann i aksjon.

Hjemmelaget fikk en tøff start da Mathias Rasmussen styrte inn et innlegg fra Thore Pedersen allerede før det var spilt fire minutter, og det var ikke det eneste gjestene hadde å by på.

Få Vålerenga-sjanser

Brann skapte flere store muligheter før pause, men Magnus Sjøeng hadde et par meget gode involveringer og sørga for at det sto 0-1 helt til omgangen gikk inn i overtida.

Da valgte dommer Mohamad Usman Aslam å blåse straffe til Brann etter en forseelse inne i boksen, og den satte kaptein Sivert Heltne Nilsen i mål. Det var det siste som skjedde før hvilen, og Vålerenga gikk i garderoben med 0-2 i sekken.

Kampens fineste scoring

Vålerenga sleit med å spille seg til sjanser før pause, og det ble ikke stort bedre i den andre omgangen. Både sjansene og scoringene var det gjestene som tok seg av, og da kampuret viste 62 minutter satte Blomberg inn rødtrøyenes tredje i kampen.

Det tok 76 minutter før Vålerenga virkelig fant tonen offensivt, men vi tar med oss at scoringa til Seedy Jatta definitivt var kampens høydepunkt.

Magnus Sjøeng plukka ned en corner, og banka ballen i bakrom til Filip Thorvaldsen. 16-åringen med flunka ny kontrakt i bagasjen slo et strøkent innlegg på bakre stolpe, og der var Dicko Eng og heada den inn igjen i feltet.

Med sin tredje nettkjenning i oppkjøringa stupte Seedy Jatta inn 1-3, noe som også ble sluttresultatet i fredagens treningskamp.