NTB_IU0SdjwX-UA

Brann ble for sterke i Spania

Fjorårets sølvvinner vant 3-0 på Atalaya Football Center.

Annonse:

Tirsdag ettermiddag var det klart for den siste treningskampen på spansk jord da Vålerenga og Brann møttes på Atalaya Football Center. 

Gutta i kongeblått gikk rett i strupen på fjorårets sølvvinner, og skapte to, tre gode muligheter innledningsvis. Dog uten å få ballen i mål.
Det klarte derimot rødtrøyene, som tok ledelsen etter ni minutter. 

Selvmål

Et frispark fra kanten av 16-meteren ble piska inn i boksen, og via foten til Jones El-Abdellaoui havna ballen i nettet bak en utspilt Jacob Storevik. 

Utover scoringa var det Vålerenga som hadde omgangens desidert største sjanse da Simen Juklerød slo et fantastisk innlegg etter en drøy halvtime. Ballen havna på hodet til Mees Rijks, men dessverre sklei den av panna til nederlenderen, som hadde åpent mål. 

Brann hadde mye ball de første 45, men gutta jobba steinhardt og lå godt i ramma i den stekende spanske solen. 

Redusert til ti 

Det var mye Brann også i starten av den andre omgangen, og da en drøy time var passert dobla Soltvedt ledelsen fra ellevemetersmerket.

Nathan Fasika Idumba fikk marsjordre etter en felling inne i 16-meteren, og Vålerenga måtte spille den siste halvtimen med en mann mindre og to i sekken. 

Bedre ble det heller ikke da Warming lekte seg inn i boksen etter 70 minutter og chippa inn Branns tredje for kvelden. 

Vålerenga hadde ikke all verdens å by på etter utvisninga, og det handla mer om å hindre baklengs enn å skape noe selv. Det klarte de, og dermed endte det med 0-3-tap i den siste treningskampen i Marbella. 

Annonse fra Obos-ligaen: