Brage Skaret har signert for A-laget

Brage Skaret (17) har i dag blitt a-lagspiller. Midtstopperen har skrevet en treårskontrakt, og kommer fra vår egen utviklingsavdeling.

Annonse:

Den 185 cm høye midtstopperen fra Skedsmokorset er klar for A-laget. Han signerte i dag en kontrakt på tre år med Vålerenga Fotball Elite. Brage Skaret er 17 år gammel.

Fra Skedsmokorset til Intility

Brage spilte for Skedsmo Fotball fra 2010 til 2018, da han som fjortenåring signerte for Vålerenga. 

- Jeg var i Skedsmo fra jeg var seks til jeg var fjorten år. De har vært kjempeflinke til å støtte meg, men også på å utfordre meg på måter som har gjort at jeg har kommet dit jeg er i dag. De fortjener en stor takk for støtten de har vist meg, og er en stor grunn til at jeg sitter her i dag, sier Brage.

Gleder seg

Vålerenga hadde stor tro på Brage allerede som 15-åring, og han signerte en profesjonell rekruttkontrakt allerede da. Han har tatt stegene han skal så langt, og i likhet med Brede Sandmoen har Brage spilt godt for Vålerenga 2 i år. Nå flyttes han opp i a-stallen.

- Det jeg ser mest frem til er å bli en del av a-laget i det daglige, og å kunne utvikle meg videre. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med spillergruppa og trenerne. Så blir jobben min å prestere godt over lengre tid og å jobbe meg inn på laget, sier forsvarsspilleren.

Han har blitt godt kjent med en annen ung utfordrer det siste halvåret.

- Jeg har hengt mye med Odin, og gleder meg til å fortsette med det. Han er litt av en kar, og en god fotballspiller, sier Brage og trekker på smilebåndet for fullt.

Landslagsspiller

Landslaget har også lagt merke til Brage. I 2019 spilte han ti kamper med flagget på brystet. Totalt har han 26 landskamper på aldersbestemte lag.

- Landslaget har vært kjempegøy, det å reise litt og bryne seg på tøff motstand er nok en av grunnene til at jeg har tatt nye steg dette året. Man får sett hvor nivået ligger internasjonalt, og gir masse motivasjon til å jobbe enda hardere og å heve nivået dag for dag. Det har vært en veldig bra opplevelse som jeg tar med meg videre, sier vår unge utfordrer.

Vålerenga bygger videre på unge utfordrere

Denne signeringen er en bekreftelse på at klubben skal satse ungt og satse lokalt. Vi skal være laget som utforderer våre motstandere med angrepshissige og ambisiøse spillere som har drømt hele livet om å score mål og vinne kamper foran et Oslo-publikum. 

Vi ønsker Brage hjertelig velkommen til A-laget og gleder oss til å se ham i kongeblått foran våre supportere.

Sesongkort til 2020 finner du her.

Brage

 

Annonse fra Eliteserien: