Børven klar for Odd

Spissen forlater Vålerenga ett år før kontrakten går ut.

Annonse:

Vålerenga og Odd ble i dag enige om en overgang for Torgeir Børven. 32-åringen har signert en toårsavtale med Skiens-klubben, og takker av etter sin andre periode i kongeblått. 

I løpet av tiden på Oslo øst har Børven spilt 88 kamper og scora 27 mål. Nå reiser Øystese-gutten tilbake til klubben der karrieren for alvor starta i 2009. 

- Det har vært utrolig kjekt å bli kjent med mye fine folk i og rundt Vålerenga. Jeg tar med meg fine minner og øyeblikk fra tiden i klubben, sier Børven og fortsetter: 

- Personlig har det alltid vært et mål for meg å komme tilbake til Odd og avslutte karrieren der, så jeg ser veldig frem til de neste årene i Skien, avslutter han. 

Sportssjef Joacim Jonsson er glad på Børvens vegne, og skryter av profesjonaliteten han har vist i løpet av årene han har vært i Vålerenga. 

- Torgeir ønsket seg hjem til Skien og da muligheten for å vende tilbake til Odd åpnet seg, ville vi ikke stå i veien for det, sier Jonsson og fortsetter:

- Hans andre opphold i Vålerenga ble nok ikke som hverken han eller vi håpet på, men Torgeir har vært en god bidragsyter i gruppa. Han er dønn profesjonell i alt han har foretatt seg, både på og utenfor banen, avslutter sportssjefen. 

Vi takker Torgeir for tiden i Vålerenga og ønsker han lykke til i Odd!

Annonse fra Obos-ligaen: