#borchgrevink2023

Oslo-gutten Christian Borchgrevink har forlenga kontrakten!

Annonse:


Han kom fra Lille-Tøyen da han var ni år gammel. Åtte år senere signerte han sin første proffkontrakt, og i dag forlenger Christian Borchgrevink med klubben i sitt hjerte. 

- Det har vært utlån og det har vært svette, men 2020 har endelig vært året der jeg har etablert meg i førsteelleveren. Nå har jeg signert ut 2023 og er klar for å kjempe om tittelen med dette laget, både i Eliteserien og cupen! 

Borchgrevink debuterte mot SK Brann i 2017, og etter et utlån til HamKam i 2018 kom 21-åringen tilbake og fikk flere muligheter året etter. Det første målet kom mot Rosenborg i 2019, og det å få lov til å feire foran egne supportere ga virkelig mersmak. 

Sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen er meget fornøyd med å ha fått på plass en ny avtale med unggutten, og ser frem til mange fine år med Borchgrevink i kongeblått. 

- Det er veldig bra, og helt i tråd med strategien vår at vi nå har fått forlenget avtalen med Christian. Han har tatt store steg det siste året og virkelig etablert seg i elleveren, sier Ingebrigtsen. 

Se video øverst i saken. 

Annonse fra Eliteserien: