Borchgrevink er selvfølgelig kongeblå!

Vålerenga-gutten har endelig signert ny kontrakt.

Annonse:

Sosiale medier har flommet over av meldinger om ny kontrakt til Christian Borchgrevink, og nei det er ikke kjørt. Selvsagt skal høyrebacken fortsette i kongeblått!

Etter gode forhandlinger de siste ukene har vi kommet til enighet om en ny toårsavtale. Borchgrevink skal bli med på veien tilbake!

- Vi har hatt svært tett og god dialog med Christian over tid, og det har aldri vært noen tvil om at vi ønsker han med videre. Tidlig i høst kom vi frem til at forhandlingene skulle legges på is til sesongen var ferdig, og med venting på bilder av kneet som har vært alvorlig skadet, tok ting litt tid, sier Jonsson og fortsetter: 

- Christian er Vålerenga-gutt og jeg tror egentlig aldri det sto noe annet i hans hode enn å være med på å gjenreise klubben. For oss er det fantastisk å få dette på plass. En spiller med et blått hjerte og en karakter som blir uhyre viktig, i en sesong der alle opplever en cupfinale når de spiller mot Vålerenga, avslutter han. 

Se video nederst i saken. 

Hovedpersonen selv er veldig letta og glad for at kontrakten er signert og han er mer enn klar for å ta fatt på 2024. 

- Det var et merkelig fjorår, og det har vært mye prat rundt kontraktssituasjonen min. Nå har vi endelig fått det i boks og det føles veldig godt, sier han.

Bortsett fra en kort periode på Briskeby og i Notodden, har Borchgrevink vært Vålerenga-spiller hele karrieren. Han kom som en liten gutt i 9-årsalderen, og står med 91 kamper og syv scoringer for A-laget.

En alvorlig kneskade på tampen av 2021-sesongen satte han på sidelinja i 1,5 år, men dedikasjon, hardt arbeid og en drøm om å spille fotball for Vålerenga igjen gjorde at han endelig kunne ikle seg den kongeblå drakta i juli 2023.

- Hadde du spurt meg for ett år siden så hadde jeg gitt ALT for denne kontrakten. Jeg var usikker på om jeg kunne spille fotball igjen i det hele tatt, så det at jeg i dag sitter igjen og har signert to nye år er fantastisk. 

Comeback-sesongen endte dessverre med nedrykk til OBOS-ligaen, men gutten fra Lille-Tøyen er klar for å få Enga tilbake igjen.

- Vi skal starte fra scratch. Jeg vet det kommer til å bli knallhardt, men jeg tror alle innerst inne gleder seg litt. Vi skal få bygget momentum og angripe sesongen, så tror jeg det kan bli veldig gøy, avslutter han. 

#BORCHGREVINK2025

Annonse fra Obos-ligaen: