Borchgrevink: – Det var bare å brenne til!

Da Vålerenga trengte det som mest ladet Christian Dahle Borchgrevink kanonen som sikra hans første mål i Eliteserien.


Etter en målløs førsteomgang mot et Rosenborg-lag som hadde fått Mike Jensen sendt i dusjen med rødt kort, var det likevel trønderne som tok ledelsen noen minutter ut i andreomgangen. Men etter en time dukka høyreback Borchgrevink opp.

– Det åpna seg opp så det var bare å brenne til. Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men ballen gikk i hvert fall inn! Det var veldig deilig å se den gå inn. Det ene var det å score sitt første mål i Eliteserien som jo var vanvittig gøy, men det var også måten det skjedde på: En kveldskamp mot Rosenborg, hjemme og foran fantastiske supportere, sa unggutten i garderoben etter kampen.

Borchgrevink hadde kommet inn for Amin Nouri som gikk ut med en føling bak på låret.

Saken fortsetter under bildet.

Christian Dahle Borchgrevink feiring Rosenborg_kb
Christian Dahle Borchgrevink fyrte opp supporterne etter scoringa. Foto: Kenneth Berger.

At han feira målet foran egne supportere kom helt naturlig for Borchgrevink.

– Jeg sto der en gang selv så jeg vet hvor jævlig mye det betyr for supporterne. Og det er supporterne vi spiller for så det å juble med de betyr veldig mye for meg. Det var en utrolig bra stemning i dag og det hjalp oss mye.

Saken fortsetter under bildet.

Christian Dahle Borchgrevink mål Rosenborg_Spx
Borchgrevink ble gratulert av Johan Lædre Bjørdal etter scoringa. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Etter kampen var det ingen smil å spore i Vålerenga-garderoben. For selv om Vålerenga lå under, var det liten tvil om at det var en skuffa gjeng som tok med seg ett poeng mot Rosenborg.

– Vi starter kampen veldig bra og etter det røde kortet ble vi enige om å ikke stresse, men være tålmodige. Så var det kjipt å gå ut i andreomgang og få en midt i fleisen. Vi kjempa på og mer enn fortjent at vi fikk ett poeng. Men når man ser på sjansene vi hadde, og spesielt de på slutten, så er det bittert at vi ikke fikk med oss alle tre poengene. Men vi viste moral, og etter den perioden vi har vært inne i, viser vi også at vi er i stand til å snu den trenden, avsluttet han før han måtte svare på spørsmål fra rikspressen.

Toppbilde: Skuddøyeblikket. Foto: Kenneth Berger. 

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: