Blir du med til Ålesund?

Sommerpausen er historie - nå starter moroa igjen!

Annonse:

Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Det føles som en liten evighet siden forrige eliteseriekamp, men nå nærmer det seg endelig igjen. Gutta har hatt en ørliten ferie og forhåpentligvis fått ladet batteriet til det som blir en enormt viktig periode. Den perioden starter i Ålesund. 

OG: Det er dette vi alltid jakter. Den stemninga som var i Sandefjord da vi tok årets første, og til nå - eneste borteseier: 

 

Historisk sett pleier jugendbyen å fylles med Vålerenga-supportere når vi spiller på Color Line stadion, og rapporter sier at det blir folksomt i år igjen. 

Tangotrøyene er tilbake i det gjeve selskap etter en tur i OBOS-ligaen, og gjorde det godt før sommerpausen. 5. plass med 15 poeng er fasit før hovedstadens menn gjester danskebåten i rundens hovedkamp, søndag 19. juni kl. 20.00

Vi tapte 1-0 i Ålesund i 2020, men vant med tilsvarende siffer gangen før, tilbake i 2017. Nå blir det et ny spennende oppgjør mot laget til Lars Arne Nilsen, og vi håper å ha en kongeblå vegg i ryggen. 

Billettene er lagt ut for salg, og disse kjøper du for kroner 200,- her

Klanen har naturligvis satt opp busser, med avreise 07.30 fra Bohemen og hjemreise etter kamp. Mer informasjon finner du her

 

Annonse fra Obos-ligaen: