Bjurstrøm forlenger!

Den talentfulle 16-åringen spiller i kongeblått de neste fire årene.

Annonse:

Max Bjurstrøm signerte sin første proffkontrakt med Vålerenga tidlig i 2021. Nå, to sesonger senere forlenger den talentfulle høyrebacken en ny avtale ut 2025. 

- Dette er en stor dag, både for meg og familien min. Jeg har vært en fast del av A-laget nå i et halvt år, og det å få muligheten til å forlenge avtalen ut 2025 er stort for meg. Jeg ser frem til fortsettelsen, sier unggutten. 

Bjurstrøm har til gode å debutere i Eliteserien, men både han og hovedtrener Dag-Eilev Fagermo har stor tro på at den sjansen kommer. 

- Max er en veldig moderne høyreback, som er omskolert fra ving. Det gir han en veldig offensiv kraft og et stort register. Han trenger først og fremst å utvikle forsvarsspillet sitt, og da vil han bli en back med internasjonalt potensial, sier sjefen. 

Bjurstrøm er fast på G16-landslaget, en viktig spiller for Vålerenga 2 i PostNord-ligaen og har en drøm om å debutere i Eliteserien med med den kongeblå drakta. 

- Det er ingen tvil om at eliteseriedebut er noe jeg skal jobbe mot. Det viktigste er å prestere på trening hver eneste dag, og vise at jeg er god nok, sier han og legger til: 

- Gjengen i garderoben er nok den beste gjengen å være i i hele landet. Vi har det bra sammen både på og utenfor banen, og jeg trives veldig godt her, avslutter han. 

Vi gratulerer Max med ny kontrakt og gleder oss til å se han i kongeblått i årene fremover!

Annonse fra Obos-ligaen: