Skagerak Arena borte

Billettinformasjon til Odd

Vi er inne i en tøff periode, og ønsker å sette en kraftig stopper på formen til Odd, og samtidig klatre på tabellen. Da behøver vi din støtte!

Vålerenga reiser til Skien 5. oktober for å møte Odds Ballklubb på Skagerak Arena. Vi kommer fra et tøft hjemmetap mot Viking i forrige runde, men har muligheten til å revansjere oss hjemme mot Ranheim søndag 29. september før reisen til Telemark. Odd på sin side er inne i en god periode og har heng på medaljer og er videre i cupen. Med andre ord blir dette en hard kamp, men et godt utgangspunkt for å slå tilbake på!

Fasiten etter 22 serierunder av årets Eliteserie viser Odd på 3.plass med 41 poeng, mens Vålerenga ligger på 9. med 27 poeng.

Her finner du informasjon til deg som skal reise og se kampen.

Kampinfo

Serierunde: 24

Motstander: Odds Ballklubb

Kampstart: 18.00

Portene åpner: 17.00

Resultat 2018: 3-2

Antall på bortefeltet 2018: 475

Arenainfo

Arena: Skagerak Arena

Kapasitet: 11.767

Bortefelt: Felt S1 og R1, Sparebank 1 Telemark tribunen

Kapasitet på bortefeltet: 602, dette kan økes ved behov/stor etterspørsel (utsolgt bortefelt i 2017!).

Billetter

Billetter til felt kjøper du på nettet her: Felt S1, Felt R1, eller i billettluke på stadion. OBS! Alle billetter på bortefeltet er free seating. Salgspunktet for bortesupportere finner du utenfor inngang 9 (bortefeltet). Åpner 2 timer før kampstart.

Priser: 200,- for voksen, 150,- for barn/honnør/student (barn t.o.m. 16 år)

Transport

Klanen har satt opp buss, men denne er utsolgt! Kontakt noen av de andre privatbussene eller benytt Vestfoldbanen til NSB, Grenlandsekspressen eller privatbil. 

Samlingssted i Skien: New Mets sportsbar, Henrik Ibsens gate 4

Servicetilbud på arenaen

Toaletter: Både herre- og dametoaletter.

Kiosker: Normalt kiosktilbud.

Betaling: Kort og kontant aksepteres.

Øvrig

Supporterkoordinator på plass: Matijas Loeb, 45 21 86 80, [email protected]

Vi jobber bestandig med å forbedre forholdene for reisende Vålerenga-supportere. Det kan gjelde alt fra fysiske forhold på arenaene eller mottakelsen fra Vålerenga Fotball, arrangør eller politi. For å vite hva vi kan forbedre er det viktig at du som reisende supporter gir tilbakemelding. Har du synspunkter eller idéer fra dette besøket er du velkommen til å gi tilbakemelding til Supporterkoordinator på e-post (se ovennevnte adresse) eller ta kontakt før/under/etter kamp.  

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: