Ingen tilskuere på Vålerenga - Rosenborg

Seriestart mellom Vålerenga og Rosenborg 9. mai vil gå uten tilskuere. Dette er klart etter Oslo kommunes pressekonferanse onsdag.

Annonse:

Foreløpig ser det også ut til at vår hjemmekamp 16. mai vil gå uten tilskuere. Oslo kommune varsler at neste vurdering og pressekonferanse vil være rundt 20 mai.

Dermed er det bare å smøre seg med nok en omgang tålmodighet. Vi i Vålerenga gleder oss veldig til å ha publikum tilbake på kamp igjen, og ser frem til at det skjer så snart som mulig!

 

Slik fordeler vi billetter i gjenåpningsfasen

 

Sesongkortholdere har førsteprioritet

Vi gjør som i fjor, og prioriterer våre sesongkortholdere. Per i dag er det solgt rundt 2800 sesongkort til sammen, samarbeidspartnernes sesongkort medregnet. 

Som i fjor deler vi det vi måtte ha tilgjengelig av billetter likt mellom private sesongkortholdere og partnere, og videre fordeler vi også til private sesongkortholdere de plassene partnere eventuelt avstår fra.

NB! Som i fjor vil vi tilby refusjon for de kampene som ikke er tilgjengelig for våre sesongkortholdere.

Slik kjøper/henter du sesongkort

  1. Kjøp ditt sesongkort på nett: Gå til https://vif-fotball.tmtickets.no, logg inn/registrer deg, og kjøp sesongkortet/sesongkortene på noen få minutter!
  2. Kjøp i Sjappa: Sjappa holder åpent via billettlukene torsdag denne uka, etter "klikk og hent"-prinsipp, mellom kl 10.00 og 14.00 (og er generelt tilgjengelig på mail utenom dette).

Sjappa åpner butikken på vanlig måte igjen neste uke, sannsynligvis fra tirsdag 11/5 kl. 10. Vi kommer til åpningstider senere.

Slik gjør vi loddtrekning blant sesongkortholdere

Vi tar med oss beste praksis fra i fjor, og trekker ut sesongkortholdere som kan ta med seg en annen sesongkortholder på kamp. Dersom det ettterhvert blir flere kamper med loddtrekning, stiller de som allerede har vært på kamp bakerst i køen (både de som er trukket ut, og de som er invitert med).

For samarbeidspartnere gjelder eget opplegg, dere får egen informasjon tilsendt.

Annen informasjon

Medlemsskap: Vålerenga Fotball Elite passerer i dag 550 medlemsskap! Det betyr at vi snart har 200 nye medlemmer i år, og vi ønsker oss enda flere. Meld deg inn her, eventuelt få hjelp av Sjappa.

Medlemsskapet koster 300 kroner, og gir 300 kroner i avslag på sesongkortet ditt.

Spørsmål?

  • Bestilling av sesongkort og spørsmål knyttet til kjøp og henting: Kontakt Sjappa [email protected]
  • Spørsmål om loddtrekning og billettfordeling: Kontakt Morten Nydal på [email protected].
Annonse fra Eliteserien: