Billetter til Vålerenga - Viking

Etter søndagens meget vellykkede publikumsarrangement gleder vi oss til å ta i mot to hundre nye tilskuere på Vålerenga - Viking lørdag kl. 20.30.

Annonse:

Vålerenga har inntil videre fått muligheten til å slippe inn to hundre publikummere på våre kamper i Eliteserien. Vi takker samtlige tilskuere på Vålerenga - Stabæk for forbilledlig opptreden!

Oppfordringene om å benytte annenhver rad (kun partallsrader) og to seter mellom hver tilskuer ble fulgt. Nå har vi like store forventninger til gjengen som kommer på lørdag!

Vi prioriterer som sist følgende grupper: Private sesongkortinnehavere, samarbeidspartnere og noen ytterst få andre gjester.

Alle som har kjøpt sesongkort innen tirsdag kl. 1600 er med i trekningen av billetter. Sesongkort kjøper du i Sjappa (åpen fra 1100-1600 tirsdag) eller på nett.

Praktiske opplysninger

Med kun 200 tilskuere innenfor et krevende smittevernsregime er det av praktiske hensyn besluttet at vi kun åpner Intilitytribunen.

Alle tilskuere skal benytte inngang 3 (Henger'n), som er midt på Intilitytribunen og inn i det som til daglig er kantina på Intility Arena.

Alle tilskuere får adgang til Henger'n med det program og salg av mat/drikke som vi tilbyr på vanlig kamp. Dette innebærer:

  • Åpning 60 minutter før kamp
  • Et enkelt program med intervju av aktuelle gjester
  • Salg av mat/drikke både før kamp og i pausen. Øvrige kiosker vil være stengt, men det er god kapasitet på Henger'n

Vi er pålagt å besørge en meter avstand mellom tilskuere på tribunen. Vårt vertskap vil bistå når publikum går ut på tribunen, og bidra til at dette overholdes. TO seter mellom hver tilskuer og bruk av annenhver rad (partallsrader) er det som gjelder. Vi nevner også at Intilitytribunen er en sittetribune, og vi anbefaler at publikum benytter setene når det ikke er veldig naturlig å stå (eksempelvis under alle scoringene våre!).

Tilskuere som har symptomer på Covid-19 bes om å ikke komme, og gi beskjed så billetten kan benyttes av andre. Vi har etablert rutiner for isolering og "evakuering" av tilskuere som får symptomer under arrangementet.

Vi henstiller alle til å følge anvisninger nøye, dersom man ikke klarer det kan konsekvensen være at vi ikke tillates publikum senere, og/eller at det ikke er aktuelt å utvide fra 200 publikummere. 

Billettfordeling

I prinsippet deles billettene så godt som likt mellom sesongkortinnehaverne og samarbeidspartnerne våre. Vi har hatt en god dialog knyttet til denne fordelingen med blant annet klansstyret og partnerrådet vårt, og alle har gitt tilslutning til denne måten å gjøre det på. Takk for godt samarbeid!

I tillegg har vi funnet plass til noen få andre gjester:

  • To spillere fra barnelagene i Vålerenga vil bli trukket ut, og får gå på kamp sammen med en ledsager.
  • Spillere som ikke tas ut i tropp får se kampen.
  • Styrene i Vålerenga Fotball-familien representeres ved en person, æresmedlemmer og noen ytterst få andre normalt sett viktige gjester er invitert. Flere av disse avstår i stor grad fra å benytte billetten for å gjøre plass til så mange sesongkortholdere som mulig.

Sesongkortinnehavere

Vålerenga har besluttet å gjennomføre en loddtrekning blant de som har kjøpt sesongkort.

Alle kjøpte sesongkort vektes likt, og loddtrekningen gjøres slik at antall billetter per tribune (Supportertribunen, Patriottribunen, Familietribunen osv.) blir omtrent likt fordelt etter antall sesongkort solgt per tribune.

Vi har også valgt at de som vinner loddtrekningen, får ta med seg en annen sesongkortinnehaver som man pleier å gå på kamp sammen med. Vi vet at en hovedmotivasjon for mange er å gå på kamp sammen med andre, og dette ivaretas med dette grepet. Dette ivaretar også at forelder/barn som blir trukket ut kan gå sammen og at handicappede kan ta med seg sin ledsager.

De som trekkes ut kontaktes per e-post, og må innen angitt frist svare på et skjema og akseptere plassen. Vi må i henhold til smittevernsprotokollen også samle inn personalia på alle. Dersom man ikke svarer, går tilbudet om billett til andre sesongkortinnehavere, som med frist på noen timer må svare.

Det har vist seg at en rekke sesongkortholdere ligger inne med feil e-postadresse knyttet til sesongkortet og sin Ticketmaster-konto. Enkelte har sogar ikke registrert e-post-adresse en gang. Det betyr i praksis at man ikke blir kontaktet om man vinner billetter!

  1. Hvis du har fått mail fra oss i dag med omtrent samme info som du leser nå, er alt i orden
  2. Hvis du ikke har fått mail fra Vålerenga:
    • sjekk søppelpost først
    • Hvis du har reservert deg fra å få nyhetsbrev fra oss, får du ikke nyhetsbrev som sesongkortholder heller. Send mail til [email protected] for å fjerne blokkeringen
    • deretter ta kontakt med [email protected] for å legge inn rett e-post. Du kan også stikke innom butikken

Billetten MÅ benyttes av den som er trukket ut og den sesongkortinnehaver som er oppgitt som følge. Dette grunnet retningslinjene knyttet til smittevern. Gyldig ID må medbringes og fremvises ved inngangen.

Alt videresalg/videreformidling (svartebørs) er strengt forbudt.

Samarbeidspartnere

Fordelingsnøkkelen på billetter til samarbeidspartnerne blir slik:

  • Generalpartner og stadionpartner: 4 billetter
  • Hovedpartnere: 3 billetter
  • Gullpartnere: 2 billetter
  • Sølvpartnere, Bronsepartnere, Nettverkspartnere og Ligapartnere: 1 billett

Vi kontakter partnerne særskilt knyttet til uttak av billettene, men understreker at også her må:

  1. Billettene benyttes av de representantene som er meldt inn
  2. Gyldig ID må fremvises ved inngangen
  3. Alt videresalg/videreformidling er forbudt

Sprøsmål kan rettes til [email protected] eller [email protected].

Annonse fra Obos-ligaen: