Billetter til Vålerenga - Odd

Vi fortsetter å prioritere sesongkortholdere som ikke har vært på kamp ennå. Billettinvitasjoner er sendt ut fredag.

Annonse:

Vålerenga møter Odd søndag 8. november kl. 20:30. Fagermos ex-klubb Odd er vår tabellnabo, og vi trenger 200 gode supportere på tribunen for å støtte gutta på banen!

Vi fortsetter å prioritere sesongkortholdere som ikke har vært på kamp ennå. Billettinvitasjoner og ventelisteinvitasjoner er sendt ut på e-post i dag, fredag med svarfrist tirsdag kl 11.

Se hvem vi møter når resten av sesongen.

Status sesongkortholdere

Tallet på 786 private sesongkortholdere som ikke har vært inne ennå gikk etter Kristiansund-kampen ned til 684. I tillegg 102 sesongkortholdere som var på sin første kamp, var det på denne kampen 10 sesongkortholdere som fikk en kamp ekstra. Dette var foreldre som fulgte sine barn (stort sett fra Miniklanen) på kamp. De øvrige 88 gikk til samarbeidspartnere (83) og andre gjester (5), herunder de som lagde "Vaålerenga Mot Rasisme"-banneret som hang på Supportertribunen.

Vi minner om at partnerkort og frikort er ikke med i trekningen, og at sesongkortholdere som ikke har vært inne ennå prioriteres før de som allerede har vært inne kommer inn igjen. Dersom vi ikke får anledning åpne for mer enn 200 tilskuere resten av sesongen, ser det nå ut til at vi ikke klarer å tilby absolutt alle billett.

Vi har også begrensninger i hvor mange som kommer inn på Henger'n, slik at vi inntil videre tilbyr vanlig tribunebillett som standard til alle. Compass åpner kiosken, så det er pølser, pizza, mineralvann og kaffe nok til alle! Dersom vi ikke får åpne Henger'n for 50 personer, kommer det også for utvalgte samarbeidspartnere kun være vanlig tribunebillett å tilby til denne kampen.

Trekningen er utført

Trekningen er gjort mandag, og billettinvitasjoner og ventelisteinvitasjoner sendes ut per e-post i dag. Det er altså kun de sesongkort som ikke har vært på kamp ennå som er aktuelle i trekningen. Alle sesongkortholdere som har vært på kamp telles her, uavhengig om man er trukket ut, medinvitert eller er blitt trukket ut som sesongkortholder i konkuranser på Facebook.

Det er fortsatt anledning til å invitere med seg andre sesongkortholdere.Her er det to muligheter:

  • Inviter med en annen sesongkortholder som ikke har vært på kamp ennå.
  • Inviter med nødvendig ledsager. Dette muligheten gjelder for de som må ha ledsager (har ledsagerbevis), eksempelvis rullestolbrukere. Den gjelder også for små barn som ikke kan gå på kamp alene (barn opp til 12 år). Vi er nødt til å være strenge med tolkningen her, rett og slett for å kunne tilby flest mulig billetter til desesongkortholdere som fortsatt ikke har vært på kamp.

NB! De som på tross av retningslinjene setter opp sesongkortholdere som allerede har vært inne som følge, vil ikke bli prioritert. Vi trenger rett og slett alle plassene vi har få å få alle som ikke har vært inne ennå på kamp!

Sjekk om riktig e-postadresse ligger inne

Vi har i løpet av året lagt inn og endret flere hundre e-postadresser knyttet til sesongkortene. Fortsatt har vi grunn til å tro at mange av dere ikke mottar våre invitasjoner, fordi feil e-post ligger inne.

Du kan benytte denne funksjonen for å sjekke om din e-postadresse ligger i sesongkortdatabasen:

Dersom e-postadressen din ikke ligger inne, gi beskjed til [email protected]

Smittevern er fokus nummer en

Vålerenga ønsker å være best i Eliteserien på smittevern. Vi tar spesielt inn over oss at Oslo har høyere smitte enn resten av landet. Vi har fått gjennomgående gode tilbakemeldinger på planverk, rutiner og gjennomføring, og vil fortsette det gode arbeidet.

Viktig: Dersom du er trukket ut, men har symptomer på Covid-19, ber vi deg om å holde deg hjemme. Gi gjerne beskjed til oss med mail til [email protected] også. slik at vi kan tilby plassen til andre.

Vi fortsetter på tribunene med annenhver rad, og to plasser i mellom hver tilskuer. Håndsprit er tilgjengelig i inngangen, ved kiosken, og hos våre tribuneverter når du kommer ut på tribunen. Benytt gjerne munnbind.

Annonse fra Obos-ligaen: