Billetter til Vålerenga - Kristiansund

Med bakgrunn i høye smittetall i Oslo økes foreløpig ikke publikumskapasitet til 600. Vi fortsetter med 200, og vi fortsetter å prioritere sesongkortinnehavere.

Annonse:

Vålerenga møter Kristiandsund søndag 25. oktober kl. 18:00. Kristiansund puster oss i nakken på tabellen, og vi trenger 200 gode supportere på tribunen for å støtte gutta på banen!

Vi fortsetter å prioritere sesongkortholdere, og til denne kampen har vi i tillegg valgt å prioritere barnesesongkortholdere ekstra, da våre neste to hjemmekamper er kamper med kampstart senere enn kl. 20:00. Billettinvitasjoner og ventelisteinvitasjoner er sendt ut på e-post i dag, mandag.

Se hvem vi møter når resten av sesongen.

Invitasjoner sendes mandag

Etter kartlegging sist var det 20 sesongkortholdere som meldte at de ikke ønsket billetter slik situasjonen er nå. Dermed står vi med 786 private sesongkortholdere som ikke har vært inne ennå, herunder også en del hospitalitykort. Partnerkort og frikort er ikke med i trekningen.

Disse 768 prioriteres før de som allerede har vært inne kommer inn igjen. Dersom vi ikke får anledning åpne for mer enn 200 tilskuere resten av sesongen, kommer vi omtrent akkurat til å kunne tilby billett til alle sesongkortholdere i løpet av de kampene som er igjen.

Vi har også begrensninger i hvor mange som kommer inn på Henger'n, slik at vi inntil videre tilbyr vanlig tribunebillett som standard til alle. Compass åpner kiosken, så det er pølser, pizza, mineralvann og kaffe nok til alle! Utvalgte samarbeidspartnere har fortsatt plass på Henger'n.

Trekningen er gjort mandag, og billettinvitasjoner og ventelisteinvitasjoner sendes ut per e-post i dag. Det er altså kun de sesongkort som ikke har vært på kamp ennå som er aktuelle i trekningen. Alle sesongkortholdere som har vært på kamp telles her, uavhengig om man er trukket ut, medinvitert eller er blitt trukket ut som sesongkortholder i konkuranser på Facebook.

Det er fortsatt anledning til å invitere med seg andre sesongkortholdere.Her er det to muligheter:

  • Inviter med en annen sesongkortholder som ikke har vært på kamp ennå.
  • Inviter med nødvendig ledsager. Dette muligheten gjelder for de som trenger ledsager (har ledsagerbevis), eksempelvis rullestolbrukere. Den gjelder også for små barn som ikke kan gå på kamp alene.

NB! De som på tross av retningslinjene setter opp sesongkortholdere som allerede har vært inne som følge, vil ikke bli prioritert. Vi trenger rett og slett alle plassene vi har få å få alle som ikke har vært inne ennå på kamp! 

Smittevern er fokus nummer en

Vålerenga ønsker å være best i Eliteserien på smittevern. Vi tar spesielt inn over oss at Oslo har høyere smitte enn resten av landet. Vi har fått gjennomgående gode tilbakemeldinger på planverk, rutiner og gjennomføring, og vil fortsette det gode arbeidet.

Viktig: Dersom du er trukket ut, men har symptomer på Covid-19, ber vi deg om å holde deg hjemme. Gi gjerne beskjed til oss med mail til [email protected] også. slik at vi kan tilby plassen til andre.

Vi fortsetter på tribunene med annenhver rad, og to plasser i mellom hver tilskuer. Håndsprit er tilgjengelig i inngangen, ved kiosken, og hos våre tribuneverter når du kommer ut på tribunen. Benytt gjerne munnbind.

Annonse fra Eliteserien: