Billetter til Vålerenga 2 - Skeid

Byderbyet Vålerenga 2 - Skeid på søndag er åpent for 200 tilskuere. Sesongkortholdere kommer inn gratis, men må registrere seg i forkant. Enkeltbilletter legges i salg fredag.

Annonse:

Kampen starter kl. 1600, og vi gleder oss til å møte vår gode venn Gard Holme og Skeid til oppgjør i Postnord-ligaen! Kampen er kun åpen for hjemmesupportere, og vi har igjen rundt hundre billetter per fredag kl. 12.

Sesongkortholdere

Alle våre sesongkortholdere har fått tilsendt mail med invitasjon til kamp. I motsetning til eliteseriekampene (der det gjennomføres loddtrekning) er det "førstemann til mølla"-prinsippet som gjelder på Vålerenga 2 sine kamper.

Dersom du ikke får mailer/nyhetsbrev, skyldes dette at du ikke har registrert rett e-post hos oss, eller ligger med en sperring i våre systemer. Ta kontakt med [email protected] for å få få orden på dette.

Sesongkortholderne som ikke har registrert seg enda kan benytte denne linken til en enkel registrering av navn, tlf og e-post - informasjon vi trenger for å sette opp varslingsliste i henhold til smittevernsprotokollen, og å ha kontroll på hvor mange som kommer. Dersom du ikke kommer inn for å registrere deg her, er det fordi det allerede er fullt.

En sesongkortholder = en billett. Dersom du har flere sesongkort i ditt navn (familie etc.) må du registrere deg flere ganger, men navn/kontaktinfo på den som skal på kamp må være rett. Benytt kommentarfelt for forklaring.

Vi har sendt ut mail til alle som er registrert før fredag morgen. De som registrerer seg før søndag morgen vil få en bekreftelse da. Etter dette sendes det ikke ut noen bekreftelse, men får man registrert seg og makter å registrere seg riktig - er man sikret plass.

Forhåndsregistrering avluttes i alle tilfeller 75 minutter før kamp, etter dette tidspunktet er det kun mulig å kjøpe ordinære enkeltbilletter i Sjappa.

Det sendes ikke ut billetter på forhånd, det er sesongkortet som gjelder. Har du ikke hentet det i Sjappa ennå, må du gjøre det.

Enkeltbilletter/andre

Fra fredag selges ledige billetter over disk i Sjappa. Billettpris er 100,- + billettavgift. Barn Fri.

Bortesupportere har dessverre ikke anledning til å kjøpe billett.

Pressen må søke om akkreditering her.

Interne og partnere benytter samme påmelding som sesongkortholdere.

Generell informasjon

Legitimasjon medbringes, for motsjekk deltagerliste.

Alle går inn inngang 1 på Intilitytribunen (hovedtribunen), vi åpner en time før kamp (1530).

Åpen kiosk!

Vi minner om at alt videresalg (svartebørs) er forbudt, og at alle med symptomer på covid-19 holder seg hjemme!

Annonse fra Obos-ligaen: