Billetter til Vålerenga 2 - Kjelsås

Vålerenga 2 sine kamper i Postnord-ligaen blir stadig mer underholdende! Neste kamp er mandag 14/9 kl. 19 mot Kjelsås, og vi ber alle som vil komme om å forhåndsregistrere seg.

Annonse:

Vi dropper forhandssalg, utsending av billetter og billettscanning. Det som gjelder ut sesongen på PostNordkampene er som følger:

  • Forhåndsregistrering (link nederst i saken) uavhengig av billettype. Alle registrerer med navn, tlf og e-post til den som er tilskuer, grunnet krav til varslingsliste ved smittesporing.
  • Når du har registrert deg, får du en enkel bekreftelse på at du har registrert deg riktig.
  • Alle møter med legitimasjon, samt sesongkort eller annet bevis på at du har fri adgang (NFF-kort etc.), og registreres inn ved ankomst i inngang 1.

Enkeltbillettkjøpere registrerer seg på forhånd på lik linje med alle andre, men betaler først ved inngangen. Voksen 120,- Barn 0,-. Vi tar kun VIPPS.

Sesongkortinnehavere, innehavere av NFF-kort etc og ansatte/familie spillere har fri adgang - forutsatt registrering på forhånd.

Skal du registrere flere tilskuere, benytter du linken på nytt.

NB! Det åpnes ikke for bortelagets supportere, ref. smittevernsprotokollen, før minst 50% av stadionkapasitet er åpnet.

Registrer deg som tilskuer til kampen her. Påmeldingsfrist er kl 1730, 90 minutter før kampstart. Forbehold om tilskuerkapasitet på 200.

Spørsmål kan rettes til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: