Billetter til Vålerenga 2 - Florø

Vi har forenklet forhåndspåmelding til Vålerenga 2 sine kamper i Postnord-ligaen. Neste kamp er søndag 6/9 kl. 13 mot Florø, og vi ber alle som vil komme om å forhåndsregistrere seg.

Annonse:

Vi dropper forhandssalg, utsending av billetter og billettscanning. Det som gjelder ut sesongen på PostNordkampene er som følger:

  • Forhåndsregistrering (link nederst i saken) uavhengig av billettype. Alle registrerer med navn, tlf og e-post til den som er tilskuer, grunnet krav til varslingsliste ved smittesporing.
  • Når du har registrert deg, får du en enkel bekreftelse på at du har registrert deg riktig.
  • Alle møter med legitimasjon, samt sesongkort eller annet bevis på at du har fri adgang (NFF-kort etc.), og registreres inn ved ankomst i inngang 1.

Enkeltbillettkjøpere registrerer seg på forhånd på lik linje med alle andre, men betaler først ved inngangen. Voksen 120,- Barn 0,-.

Sesongkortinnehavere, innehavere av NFF-kort etc og ansatte/familie spillere har fri adgang - forutsatt registrering på forhånd.

Skal du registrere flere tilskuere, benytter du linken på nytt.

Registrer deg som tilskuer til kampen her. Påmeldingsfrist er kl 1130, 90 minutter før kampstart. Forbehold om tilskuerkapasitet på 200.

Spørsmål kan rettes til [email protected].

Annonse fra Obos-ligaen: