Billetter til årets to siste kamper

Alle sesongkortholdere som ikke har vært på kamp ennå har hatt anledning til å få billett, og alle som besvarte fikk. Noen få billetter er igjen til begge kamper, disse loddtrekkes nå blant interesserte med èn kamp så langt i år.

Annonse:

Oppdatert torsdag 3/12: Påmeldingsfrist for sesongkortholdere med 0 kamper er nå utløpt. Det er igjen noen få billetter til RBK, og en del flere til Start. Disse trekkes nå mellom de som responderer på mail. Denne mail er sendt til sesongkortholdere som har vært på 1 kamp. Svarfristen er i morgen fredag kl. 23:59. Bare de som trekkes ut blir kontaktet, dette skjer senest søndag.

Til årets to siste kamper prioriterer vi (som vi har gjort siden august) først de sesongkort som ikke har vært på kamp ennå.

Det er nå 382 sesongkortholdere som ikke har vært på kamp. 1413 har vært på kamp, mens 77 har frasagt seg muligheten til billett.

Til de to siste kampene er det som det har vært til alle kamper i år reservert 95 billetter til sesongkortholdere. I tillegg kan det hende at samarbeidspartnere sier i fra seg sine rettmessige billetter, som vil øke dette antallet. På Vålerenga – Sarpsborg 08 endte vi med 153 sesongkortholdere på tribunen.

De nevnte 385 har nå klar førsterett på tilgjengelige billetter, som altså vil være minst 190 billetter fordelt på de to kampene (forutsatt fortsatt mulighet for 200 tilskuere). Det er altså definitvt usikkert om vi klarer å tilby billett til dere som ikke har vært på kamp ennå.

Må svare på link i mail

Mail er sendt til de 382 sesongkortinnehavere som ikke har vært på kamp ennå, og som ikke har gitt beskjed om annet enn at man ønsker billett. Øvrige sesongkortholdere får ikke mail nå (se mer infor under "ekstrabilletter").

På grunn av knappheten, ber vi om å velge mellom kampene som gjenstår, eller å avstå fra billetter. Dette er valgene:

  • Vålerenga – Rosenborg mandag 7. desember kl. 18
  • Siste serierunde Vålerenga -  Start tirsdag 22. desember kl. 18
  • At man avstår fra billett (også veldig fint for oss å vite, så vi kan fordele til andre!)

Vi gir alle muligheten til å invitere med følge, men:

  • Det er i alle tilfeller en forutsetning at følge er sesongkortholder.
  • Vi er pga billettknapphet helt nødt til å prioritere de som inviterer med sesongkortholdere som ikke har vært inne ennå først. De som setter opp følge som har vært inne allerede, tildeles kun billett dersom det er igjen billetter etter at alle som ikke har fått billett ennå har fått. Derfor ber vi om at man helst setter opp følge (som allerede har vært på kamp) dersom det er utelukket å gå alene.
  • Ledsagerbillett gis kun til de som har ledsagerbevis/reelt behov for ledsager (rullestol, handicappede etc.) eller de som følger barnesesongkort opp til 12 år/Miniklanen.

Dersom det er flere som ønsker billett enn det vi har billetter tilgjengelig, avgjøres fordeling med loddtrekning innenfor den prioritering som er beskrevet. Dersom det er igjen til Start, men fullt på RBK - har de som ba om RBK men ikke fikk billett fornyet førsterett.

Dersom vi ikke har fått svar på link innen svarfristen torsdag 3. desember kl. 12 bortfaller i alle tilfeller prioriteten, og eventuelle ledige billetter vil tilfalle andre sesongkortholdere.

Mener du at du burde ha fått mail? Ta kontakt med [email protected]! 

Ekstrabilletter

Dersom det er igjen billetter etter svarfristen kommer vi som til Sarpsborg 08-kampen tilby disse til de som har vært på 1 kamp så langt i år. En slik invitasjon til Rosenborg-kampen blir eventuelt sendt ut på fredag.

Vi minner om at sjansen for at dette skjer er liten.

Kunne ha solgt ut Intility Arena

Til slutt vil vi få legge til at det billett- og publikumsmessig har vært en fortvilende sesong. Vi forstår, resptekterer og følger alle de restriksjoner vi er pålagt, og smittevernet i Oslo kommer selvfølgelig først – det er vi alle enige om! Men det har den kjedelige konsekvens at vi har altfor få billetter.

Antagelig kunne vi solgt ut Intility Arena på de to siste kampene og hatt over 16.000 på tribunene, basert på interessen vi opplever nå. Vålerenga spiller om medaljer og møter Rosenborg i tillegg!

Å plukke ut kun 200 tilskuere på en rettferdig måte er en svært vanskelig øvelse, men vi garanterer at vi gjør så godt vi kan. Vi gjør ingen unntak fra opplegget som er beskrevet i denne saken, og alle mailer og henvendelser som oppfordrer til unntak er vi nødt til å avvise - uansett hvor godt begrunnet ønsket om unntak er. Vi ber om forståelse for dette, og at vi ønsker å benytte tiden frem til RBK-kampen på andre arbeidsoppgaver enn å svare ut på mange billettønsker som dessverre ikke kan oppfylles!

Til slutt takker vi alle dere som har tatt sesongkortoppgjøret. Vi er stolte og glade over at nærmere 9/10 sesongkortholdere gir sitt utestående som gave til klubben. Og de få som har bedt om refusjon, har sine gode grunner til det - i en vanskelig tid. Tusen takk, alle sammen!

 

Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Annonse fra Obos-ligaen: