Billett- og supporterinformasjon til NM mot Bærum

Her finner du alt du behøver å vite før Vålerengas kamp borte mot Bærum i tredje runde i cupen.

Annonse:

Vi har gleden av å møte Bærum SK til cupens 3. runde på Sandvika stadion onsdag 19. juni kl. 1800! Til tross for at Bærum er en av våre flere samarbeidsklubber vil det være lite som minner om samarbeid på banen på veien mot Haralds pokal

Dette er heller ikke første gang lagene møtes i cupen! I 2004 var vi også den gang bortelag på Sandvika stadion i 3. runde. Da gikk hjemmelaget seirende ut etter 3-2 foran 1.819 tilskuere. Vi satser på revansj og god cupstemning 19. juni! 

Her følger informasjon til deg som skal reise og se kampen:

Kamp- og arenainfo:

Cuprunde: 3

Motstander: Bærum Sportsklubb

Kampstart: 18.00

Arena: Sandvika stadion, Kadettangen 14, 1337 Sandvika

Billetter

Sjappa har mottatt 200 billetter til forhåndssalg! Disse kan kjøpes ved Sjappas åpningstider. Se http://www.vif-fotball.no/sjappa/sjappa/aapningstider

Billetter kjøpes i døra på stadion eller forhåndsbestilles via billettansvarlig i Bærum SK, Inger Breifossmo på [email protected]. Pris: 150,-, gratis for barn opp til 6 år.

Den ene kortsiden er satt av til Vålerenga-supporterne som også vil benytte seg av egen inngang med egne fasiliteter som toaletter og kiosker. Det vil også være mulig å kjøpe billetter i klubbhuset på Sandvika stadion i dagene foran cupkampen.

Transport:

Klanen setter opp bussreise fra Bohemen sportspub. Avreise kl. 16:50, pris tur/retur 150,-. Retur til hovedstaden etter kamp. 

Det er også enkelt med togforbindelser mellom Oslo og Sandvika. Togrutene L1 Asker, L12 Kongsberg, L13 Drammen, L14 Asker, R10 Drammen, og R11 Skien stopper alle på Sandvika stasjon. Derfra tar det ca. 10 min å gå til Sandvika Stadion. Buss 160 Oslo S – Rykkinn er også et alternativ.

Kart til Sandvika Stadion

PS: Egon Sandvika i Kinoveien 11 ønsker alle Vålerenga-supportere velkomne med uteservering i gangavstand til Sandvika Stadion.

Vi sees!

Annonse fra Eliteserien: