NM: Kjøp billetter til VIF-ODD i dag

1800 møter vi Odd i cupen: KJØP BILLETTER TIL 199,- HER!

Annonse:

Det blir cupbatalje og hjemmekamp mot Odd på onsdag, og vi er klare for å sende gamleklubben til Fagermo ut av cupen!

Cup-priser

Vi har egne cuppriser på kampen:

  • Alle tribunebilletter koster KUN 199,- Unntak for rabatt (honnør, student, militær osv) 149,- og barn 99,- på langsidene.
  • Henger'n koster KUN 399,- inkludert to drikke og tre mat!

Billetter

Alle private sesongkortholdere har fri adgang med sitt sesongkort, da NM inntil 4. runde er inkludert i sesongkortet!

Enkeltbilletter kjøpes her:

Bortesupportere er endelig velkommen tilbake - men må som før kjøpe billetter til bortefeltet via bortelagets hjemmesider/kanaler. Eget opplegg for hurtigtesting er beskrevet samme sted.

Effekter for bortelaget aksepteres kun på bortesupporterfeltet.

Frikort for Oslo Fotballkrets (NFF-kort), NTF, NIF etc. gjelder. Dette på tross av NFF sin beslutning om å vente med frikort til gjenåpning trinn 4, men nå synes vi at kretsdommere og andre som gjør en innsats i breddefotballen m.fl. virkelig fortjener sine fordeler tilbake!

Benytt bestillingsskjema her innen fristen tre virkedager før kamp, når skjemaet er lukket er det dessverre ikke mulig å bestille.

Adgang med grønt koronasertifikat

Grønt koronasertifikat må fremvises av alle. Også barn og unge (inkludert babyer) må ha grønt koronasertifikat på arrangementet.

  • For at koronasertifikatet skal vise grønt via helsenorge.no må den som innehar sertifikatet være beskyttet (minst tre uker siden vaksine en, eller hatt Covid-19 i løpet av de siste 6 måneder) eller ha negativ test som ikke er eldre enn 24 timer.
  • Vi aksepterer i tillegg til også EU-sertifikat, koronasertifikat på papir, og skriftlig/digitale (på mobil holder) bekreftelser på under 24 timer gamle negative hurtigtester.

Vi ordner hurtigtest - kom i god tid!

  • Vålerenga vil i samarbeid med Oslo Helse tilby hurtigtesting på Intility Arena. Testen er gratis (betalt av myndighetene), og negativ test gir grønt koronapass i 24 timer som du skal fremvise på din mobil her.
  • For barn opp til 16 har foresatte automatisk tilgang til helseopplysninger/koronasertifikat, mens det for barn over 16 krever egen bankID og tilgang, eller samtykke til at foresatte fortsatt skal ha tilgang.

Oslo Helse har ikke lenger kapasitet til å sende ut attest til alle på e-post på negativ hurtigtest. Dette er et tidkrevende arbeide, som forsinker svarprosessen. Vi ber derfor om at e-post-løsning benyttes KUN dersom det IKKE ER MULIG å få tilgang til helseopplysningene på helsenorge.no. Vi aksepterer for eksempel at foresatte sender bilde av qr-kode og grønt felt som fremvises i inngangen.

  • Sett av tid til gratis hurtigtest i god tid før kampstart allerede nå.
  • Vi anbefaler alle å teste seg mellom åpning av testteltet kl. 1500, og kl. 1630.
  • Senere må en del kø påregnes.
  • Vi garanterer ingen som tester seg etter kl. 1700 svar før kampstart 1800.

Det tar fra en halvtime og gjerne opp til en time fra testen tas til svaret er lastet opp på helsenorge.no.

KJØP BILLETTER HER

Lokale regler for smittevern gjelder for arrangementet. Billettkjøpere får praktisk informasjon kort tid før kamp. Vi tar forbehold om endringer helt frem til kampstart.

 

Annonse fra Eliteserien: