Besøk Fanzone før kamp

For å trene oss til Nordens største festplass på Valle, skal Vålerenga ha Fanzone utenfor Ullevaal Stadion denne sesongen.

Ett av prosjektene til Norsk Toppfotball for å øke publikumsinteressen denne sesongen er innføringen av Fanzone.

11 eliteserieklubber har sagt ja til dette, og Vålerenga er én av dem.

Mandag klokka 19.00 kommer Viking på besøk til årets serieåpning på Ullevaal, og billetter til premieren kan du kjøpe her

Men festen starter allerede to timer før avspark, altså fra klokka 17.00, i Fanzone utenfor Idrettens Hus (NIF-huset). Er du på Ullevaal kan du ikke unngå å legge merke til hvor Fanzone er plassert. For:

Blå-rød festplass

Dagene hvor man kunne gå forbi Ullevaal Stadion uten å vite at Vålerenga spiller er herved forbi. 

I Fanzone vil det hele pakkes inn med en tydelig Vålerenga-profil. Vi snakker masse blått med en anelse rødt – for å ikke snakke om den fineste klubblogoen verden har sett.

Ordet Fanzone kjenner mange kanskje til allerede fra store kamper og mesterskap i utlandet. Det handler i korte trekk om å gjøre kampdagsopplevelsen større for publikum. På kampene på Ullevaal vil Fanzone rette seg mot barn og familier, mens på Valle skal vi ha over 4.500 kvadratmeter boltreplass for alle.

Oslokampen

I hjertet av Fanzone er det en ballbinge hvor to oslolag skal spille en breddekamp.

Allerede to og en halv time før kampstart, altså fra klokka 16.30, skal Vålerenga «Henger’n» 2006 møte Bøler Fotball 2006 til en vennskapelig dyst.

Hvert lag stiller med 15 unge håpefulle hvis drøm er å engang spille inne på Ullevaal, men som allerede nå vil få en boltreplass hvor de får en følelse av hvordan det er å spille fotball foran Norges beste supportere.

Flere boder og matservering

I Fanzone før Viking-kampen stiller DNB med to Vipps-kiosker.

Annonse:
Den ene brukes av DNB selv for å dele ut kampanjebillettene de har solgt til kundene sine, den andre bemannes av ett av Vålerengas egne breddelag.

Vi finner tilbake til røttene og de vil servere vafler, kaker, saft og kaffe – og hele overskuddet går til laget selv.

I tillegg vil Dagsavisen vise at de er hele Oslos avis ved å dele ut gratis aviser fylt med nyheter om Vålerengas seriestart. De vil også ta i mot nye abonnenter samt ha aktiviteter for de minste.

Sjappa kommer naturligvis også med Sjappebilen sin hvor du blant annet kan få kjøpt årets drakt og de splitter nye sesongskjortene de har laget i forbindelse med denne historiske sesongen.

Musikk og Tippen

DJ Jan Gunnar Solli har komponert en egen spilleliste med både Vålerenga-sanger og mer aktuelle sanger som retter seg mot et yngre publikum enn hva vi er vant til å ha på kampene våre.

Eventmakerne AS stiller opp med en egen konferansier for å sjekke tempen på supporterne før årets første seriekamp. Men best av alt: Vår kjære maskot «Tippen», alle barnas favoritt, vil sette sitt preg på arrangementet.

Flere av spillerne som ikke skal spille kampen mot Viking, vil også ta turen innom Fanzone for å skrive autografer og ta selfier.

Med det ønsker alle vi i Vålerenga Fotball deg hjertelig velkommen til Ullevaal Stadion og serieåpning – allerede fra klokka 17!

Annonse fra Eliteserien: