Barn og unge vil på kamp!

Vålerenga har en markant økning i antall sesongkort som kjøpes av familier og unge.

Annonse:

– Vi har nå praktisk talt solgt 2.000 sesongkort, og den største økningen har skjedd på familiefeltet på Vålerengatribunen. Det er ikke tilfeldig, men like fullt svært gledelig, sier en meget fornøyd salgssjef privatmarked i Vålerenga, Morten Nydal.

Antall sesongkort på familiefeltet har doblet seg sammenlignet med status på samme tid i fjor, og har allerede passert det man hadde solgt til seriestart med god margin.

– Gjennomsnittsalderen på tilskuerne i Eliteserien er på godt over 40 år, og den har blir ett år høyere for hver sesong de siste åra. I Vålerenga har vi tatt strategiske og tydelige grep for å tiltrekke oss nye, unge supportere i tillegg til våre lojale supportere som allerede støtter Vålerenga fra tribuneplass, sier Nydal.

Eliteseriens billigste

De klareste indikasjonene på denne satsingen er at Vålerenga tilbyr Eliteseriens laveste pris for sesongkort for barn, og at Vålerenga har Eliteseriens høyeste «aldersgrense» for hvem som regnes som barn.

– Det koster bare 500 kroner for sesongkort for barn og ungdom opp til 18 år på familiefeltet. Det tilsvarer en pris på bare 33 kroner per kamp. Det, i tillegg til at vi tilbyr lavere pris for alle under 25 år på Supportertribunen, gjør at vi ser at gjennomsnittsalderen er på vei ned. Det er viktig for framtida i Vålerenga. Samtidig er det viktig at vi fortsetter arbeidet med å legge til rette for voksne supportere også, forteller Nydal.

Familiefeltet på Vålerengatribunen er på hver sin side av Patriot-feltet som har de midterste plassene på langsida mot Ringveien (felt 301-303 og 306-308). Se salkart her.

Satsingen på barn og unge fortsetter

Det blir også store, merkbare endringer på kampdagene i Fanzone (det store torget foran stadion). I tillegg til uteserveringa på ØST for de voksne, fotballturnering i 3X3-format og en markedsplass med morsomme konkurranser med flotte premier for alle slik vi kjenner det fra kampene på Intility Arena i høst, vil det i 2018 komme spennende nyheter.

– Deler av Fanzone har vært utilgjengelig for oss i høst på grunn av utearbeidet med Valle Hovin Idrettsbarnehage som flytter inn i sine nye lokaler i vinter. Når sesongen starter, vil vi få tilgang på lekeapparatene utenfor barnehagen, i tillegg til at vi setter opp våre egne aktiviteter med maskoten «Tippen» i sentrum. Vi vil lage aktiviteter som er midt i blinken for barna, sier Nydal.

Det kommer også andre nyheter i Fanzone, og Nydal gleder seg til å invitere hele Oslo på kamp i 2018.

– Vi gleder oss allerede enormt til 2018-sesongen, og vi er sikre på at vi er i ferd med å legge grunnlaget til en ny storhetstid for Vålerenga.

Foto: Anders Grydeland / grydis.no.

Annonse fra Eliteserien: