Bærum sterkest på Kadda

Hjemmelaget vant 4-0 på eget kunstgress.

Før kampen mellom Vålerenga 2 og Bærum Sportsklubb mandag kveld skilte det seks poeng mellom lagene. Vertene lå under streken med syv poeng på de ti første kampene, men knappa innpå forspranget og kom seg på riktig side med en god prestasjon mot våre unge talenter.

Max Benjamin Myrmo sendte Bærum i ledelsen etter 17 minutter, og knappe ti minutter senere dobla Sander Eng Strand for de gule og svarte.

Hjemmelaget var aggressive og brøyt ballen flere ganger på Vålerengas halvdel, og gjorde det vanskelig for Sandens mannskap å komme seg høyt nok i banen. 2-0 sto seg til pause, og oppgjøret fortsatte i samme stil også i den andre omgangen.

Bærum var gode i presset sitt og gjorde arbeidsforholdene vanskelig, og da Markus Thorberg satte inn nok en scoring for hjemmelaget fem minutter før slutt var kampen kjørt for Vålerengas del.

Christian Selvær Arvesen satte inn oppgjørets siste med to minutter igjen på klokka, og sørget for at Bærum vant 4-0 på Sandvika stadion.

Neste kamp for Vålerenga 2 er hjemme mot Træff mandag om én uke. Oppgjøret har avspark allerede klokka 13.00.