Bærum SK, velkommen til Vålerenga!

Det er en glede å ønske nok en samarbeidsklubb velkommen til familien.

Klubbsamarbeidet er stadig i vekst, og dagen etter at vi presenterte Nesodden som vår 17. samarbeidsklubb – er vi klare til å presentere Bærum SK som den neste i rekken. 

Tilbyr utviklingstrapp

De gulkledde fra Sandvika spiller i PostNord-Ligaen og trenes av tidligere Vålerenga-spiller Jan Derek Sørensen. Nåværende Belgia-proff Simen Juklerød er blant dem som har tatt steget fra nettopp Bærum til Vålerenga – og vi håper å se enda flere Bærum-gutter ta steget ut på Intility Arena i den kongeblå drakta i årene som kommer.

Vålerenga ser sine samarbeidsklubber. De tar oss på alvor og anerkjenner at klubber som ikke spiller i Eliteserien også driver god spiller – og trenerutvikling, noe som er helt avgjørende for oss.

— Henrik Dahl, Sportssjef Bærum SK

Sportssjef i Bærum, Henrik Dahl gleder seg stort over samarbeidet som nå har kommet på plass, og håper at dette kan bidra til et kompetanseløft for trenere og ledere på sikt.

- Vålerenga ser sine samarbeidsklubber. De tar oss på alvor og anerkjenner at klubber som ikke spiller i Eliteserien også driver god spiller – og trenerutvikling, noe som er helt avgjørende for oss. Vi ser at et samarbeid med Vålerenga gir oss kompetanseløft på våre trenere og ledere og da også indirekte våre spillere. Syv av våre trenere har allerede deltatt (og deltar) på kurser og seminarer i regi av Vålerenga, sier Dahl og fortsetter:

- Samtidig som vi kan tilby trenere et kompetanseløft gjennom kursing hos Vålerenga, kan vi også tilby våre beste spillere en utviklingstrapp som går via våre egne lag, og som i beste fall ender opp i Eliteserien, eller bedre.

- Vålerenga har også en rekrutteringspolicy som passer oss som klubb. De stresser ikke med å få inn spillere til seg fra oss. Kanskje det er annerledes inne i Oslo men for oss er det en perfekt match.

Saken fortsetter under bildet.

Samarbeidsansvarlig i Vålerenga, Simen Moe og styrleder i Bærum SK Carl Christian Wissman (Foto: Vålerenga)
Samarbeidsansvarlig i Vålerenga, Simen Moe og styrleder i Bærum SK Carl Christian Wissman (Foto: Vålerenga)

Et årlig innslag?

Tidligere i vår var Vålerenga til stede på Sandvika stadion og arrangerte Engaland sammen med Bærum SK. Flere hundre barn og voksne møtte opp og fikk en minnerik kveld på "Kadda".

- Det var et strålende arrangement, og vi håper selvsagt at det kan bli ett årlig innslag her i Sandvika, avslutter sportssjef Dahl.

Se video fra da klubbene arrangerte Engaland her:


Bærum et ønsket område

Vålerengas samarbeidsansvarlig, Simen Moe er svært glad for at Bærum SK nå blir en del av klubben, og både tror og håper at begge kan dra nytte av hverandre i årene som kommer.

- Bærum blir vår første samarbeidsklubb i dette området, og vi er veldig godt fornøyd med å få dem med på laget. De har utviklet flere gode spillere de siste årene, og har lagt mye til rette for at dette også skal fortsette i årene som kommer, sier Moe og legger til: 

- Vi har stor tro på at dette blir en veldig god match for begge parter, og at vi kan dra mye nytte av hverandre i mange år fremover, sier Moe.

Vi ønsker Bærum SK velkommen til Engaland!

Våre samarbeidsklubber

Heming IL (Oslo Fotballkrets)
Holmen IF (Oslo Fotballkrets)
Kolbotn IL (Oslo Fotballkrets)
Grorud IF (Oslo Fotballkrets)
Follo FK (Oslo Fotballkrets)
Lille Tøyen IL (Oslo Fotballkrets) 
Grüner IL (Oslo Fotballkrets)
Bøler IL (Oslo Fotballkrets)
Huk FK (Oslo Fotballkrets)
Høybråten / Stovner IL (Oslo Fotballkrets)
Hauketo IL (Oslo Fotballkrets)
Gran IL (Indre Østland Fotballkrets)
Vind IL (Indre Østland Fotballkrets)
Harestua IL (Indre Østland Fotballkrets)
HSV Fotball (Østfold Fotballkrets)
Oppegård IL (Oslo Fotballkrets)
Nesodden IF (Oslo Fotballkrets) 
Bærum SK (Oslo Fotballkrets) 

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: