Azemi-dobbel da Vålerenga vant

MARBELLA: Vålerenga fulgte opp den gode prestasjonen mot Rostov med 2-1-seier over Kongsvinger onsdag kveld.

Vålerenga åpna med å ha mye ball i onsdagens treningskamp mot Kongsvinger, og oppgjørets første mulighet kom allerede etter seks minutter.

Debutant Odin Thiago Holm kom til en avslutning fra snaue tolv meter, men forsøket ble blokkert til corner. Like etter var det Aron Dønnum sin tur til å teste skuddfoten, men også hans forsøk ble stoppa.

Azemi åpna målkontoen

Vålerenga var det førende laget og tok fortjent ledelsen en halvtime ut i oppgjøret, da Thiago Holm finta seg forbi backen sin på høyreside. 16-åringen la perfekt inn på bakre stolpe hvor Fitim Azemi raget høyest og stanget inn 1-0.

Det var vanskelige spilleforhold med mye vind, og kampen bar noe preg av dette. Med det sagt, var det Vålerenga som takla det best i den første omgangen og leda fortjent til pause.

Dette sa Odin Thiago Holm om debuten:

Utligning

Etter hvilen var det Kongsvinger som hadde medvind, og fire minutter ut i omgangen satte de inn utligninga. Simon Marklund ble spilt opp i mellomrommet og fyrte av et skudd langs gresset inn i Kristoffer Klaessons venstre hjørne.

Azemi-dobbel

Vålerenga jaga på for scoring, og tyve minutter før slutt satte Fitim Azemi inn sitt andre for dagen. Spissen snappa opp et dårlig tilbakespill og kom alene med Kongsvingers sisteskanse. Der gjorde han alt rett og satte ballen iskaldt ned i hjørnet til 2-1 for Oslos stolthet.

Flere mål ble det ikke og Vålerenga vant dermed 2-1 over Kongsvinger i onsdagens treningskamp. Neste test for gutta våre er tirsdag 19. februar når Nomme Kalju venter på Marbella