Aslak Falch til IFK Norrköping

Keeperen har signert en avtale med den svenske toppklubben ut 2017.

Annonse:

Vålerenga og IFK Norrköping er enige om en overgang for Aslak Falch. Keeperen har signert en avtale som i førsteomgang strekker seg ut 2017, og er allerede på plass hos den svenske klubben. 

- Dette er en ny og spennende mulighet for meg, og nesten slik det måtte bli gitt situasjonen i Vålerenga. Jeg starter helt på scratch i en konkurransesituasjon, og målet er å hele tiden være med å kjempe om en plass på laget, sier Falch og legger til: 

- Jeg har hatt en veldig fin tid i Vålerenga. Det er en flott klubb med mange fine mennesker, men nå går ferden videre og jeg ser frem til nye utfordringer i Sverige, avslutter han.  

Aslak Falch, her i aksjon for Vålerenga 2, er klar for Allsvenskan (Foto: Digitalsport)
Aslak Falch, her i aksjon for Vålerenga 2, er klar for Allsvenskan (Foto: Digitalsport)

Falch kom til Vålerenga fra Hødd før 2016-sesongen, og fikk 13 kamper i Eliteserien samt fem kamper i cupen for A-laget. 

Vålerengas keepertrener, Gjermund Østby føler seg priviligert som har fått ha Aslak i keepergruppa i to sesonger, og er full av lovord om 25-åringen som nå er klar for Allsvenskan. 

- Han er en av de mest profesjonelle keeperne jeg har jobbet med og en fantastisk person. Jeg ønsker veldig at han skal lykkes i ny klubb og ønsker han alt godt fremover, sier Østby. 

IFK Norrköping tok seriegull i 2015 og bronse i 2016. Etter 17 spilte kamper i 2017 ligger Jens Gustafssons mannskap på 7. plass med 27 poeng (13 poeng bak serieleder Malmö). 

Vålerenga Fotball ønsker å takke Aslak for to fine år i klubben og ønsker han lykke til videre i karrieren! 

Annonse fra Eliteserien: