Årets første treningskamp nærmer seg

Fredag klokka 13.00 møter vi Strømsgodset på Intility Arena. Oppgjøret går uten publikum, men du kan se den på VG+ eller hos Amedia!

Annonse:

I disse dager er hele Vålerenga-troppen på treningsleir i Telemark. Med kost og losji på Lifjellhytta og gode treningsfasiliteter i Telemarkshallen, skal gutta være maks forberedt til årets første treningskamp fredag formiddag. 

Med flere potensielle debutanter i troppen og en drøy måned med hard trening, blir det spennende å se gjengen i aksjon på full bane igjen. 

Stengt for publikum

Gjeldende smittevernsprotokoll åpner dessverre ikke for tilskuere på treningskampene på nåværende tidspunkt, men vi følger situasjonen tett og vil straks åpne for publikum når det er mulig.

Som vi har informert om tidligere, er det sesongkortholdere som vil bli prioritert først også til treningskampene. Les mer her 

Nysigneringen Henrik Udahl er tilbake i kongeblått og er naturligvis i troppen til fredagens kamp (Foto: Thomas Brekke Sæteren)
Nysigneringen Henrik Udahl er tilbake i kongeblått og er naturligvis i troppen til fredagens kamp (Foto: Thomas Brekke Sæteren)

Sjappa er åpen på tirsdag, torsdag, fredag og lørdag hver uke fremover, og du kan stikke innom å sikre deg sesongkort – og være klar til å være førstemann inn på Intility Arena når vi endelig åpner igjen! All informasjon om sesongkort finner du her

Se kampen direkte

Når det ikke er tillatt med publikum på tribunen er det i hvert fall gledelig at kampen sendes direkte på flere ulike plattformer.

Gjennom medieavtalen klubben skrev i januar får du som seer muligheten til å overvære både treningskamper og Europakvalik hos VG+, Amedia og Aftenposten. 

Presse 

Kravene i protokollen for treningskamper sier at det kun er tillatt med ti personer fra pressen. For medier som ønsker å dekke kampen fra tribuneplass må det derfor søkes om akkreditering.

Fristen for å søke er satt til torsdag 18. februar, og gjøres via mail. Her gjelder førstemann til mølla-prinsippet. 
Send navn, telefonnummer, rolle og mediehus til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: