Årets første Fanzone på torget!

Legg søndagen til Intility Arena. Vi har masse å by på!

Annonse:

Endelig er norsk fotball i gang igjen, og søndag 10. april spiller vi årets første hjemmekamp når FK Haugesund gjester hovedstaden. Etter to år med pandemi og begrensinger på våre arrangementer kan vi omsider inviterer til full fest allerede fra klokka 16.00. 

Dette skjer i Fanzone

Våre fantastiske samarbeidspartnere har i likhet med oss spart på kruttet de siste sesongene, og er mer enn klare for å by opp til fest på torget. Det er lite som slår et godt vorspiel, og det starter i Fanzone! 

Tippen kommer, fotballbingen er rigga, Dominos har med seg foodtruck´n og ØST byr på både leskende og varmende påfyll. For de som enda ikke har sett "nye" Sjappa er det en perfekt anledning på søndag! 

Rosinen i pølsa

Gutta gleder seg enormt til å spille foran egne supportere på hjemmebane igjen, og er revansjelystne etter kampen i Molde. Haugesund kommer fra et forsmedelig hjemmetap mot Sandefjord, og vil nok også revansjere fjorårets 2-1-tap på Intility Arena.

Det ligger an til en herlig kveld på Oslo øst, og alt starter med et innholdsrikt vorspiel i Fanzone. Velkommen skal du være! 

BILLETTER HER
SESONGKORT HER
ØSTBLOKKA+ HER

Annonse fra Eliteserien: