aalbu_1

Andreas Aalbu er vår nye kommersielle leder

33-åringen kommer fra samme stilling i Stabæk og tiltrer jobben ved årsskiftet.

Annonse:

Vålerenga Fotball AS har i dag ansatt Andreas Aalbu som ny kommersiell leder. 33-åringen kommer fra samme stilling i Stabæk Fotball og har også rollen som daglig leder i Ull/Kisa på CV'en. 

Aalbu tiltrer i jobben ved årsskiftet, og gleder seg stort til å jobbe for hovedstadsklubben. 

- For meg blir det ikke større enn dette. Vålerenga Fotball er en av de største og sterkeste merkevarene innenfor norsk idrett. Jeg har følt meg sterkt ønsket og gleder meg til å bygge videre på det gode arbeidet som har blitt gjort, samtidig som det trigger veldig å være med på en reise der Vålerenga forhåpentligvis når sitt potensiale, både på og utenfor banen, sier han. 

I tillegg til bakgrunn som spiller i OBOS-ligaen, har Aalbu en bachelorgrad i Sports Management fra høyskolen i Molde og en master i i ledelse fra Norges Idrettshøyskole. 

Som kommersiell leder i Vålerenga vil han få det overordnede ansvaret for nysalg og oppsalg innenfor bedriftsmarked og hospitality, arrangement og publikum knyttet til A-lagets kamper, media og kommunikasjon. 

Styrleder i Vålerenga Fotball AS, Kjetil Siem er svært fornøyd med å få Andreas inn dørene på Intility Arena og forteller om en grundig og god prosess rundt ansettelsen. 

- Vi har hatt et ansettelsesråd med Erik Espeseth, økonomisjef Rune Riberg  og undertegnede, og det var en enstemmighet knyttet til kandidaten som nå er valgt, sier han. 

Vi benytter anledningen til å ønske Andreas hjertelig velkommen til Vålerenga og ser frem til å få han på plass på nyåret!

Annonse fra Obos-ligaen: