- Aldri opplevd slike kamper før jeg kom til Vålerenga

Dag-Eilev Fagermo gleder seg til norsk fotballs største klassiker søndag kveld.

Annonse:


Som hovedtrener for Vålerenga er Fagermos statistikk mot Brann rimelig bra. Tre kamper mot rødtrøyene har resultert i tre seire og ni poeng. På søndag får han endelig oppleve storkampen med masse publikum på tribunen. 

- For meg så er dette uvanlig. Jeg har ikke fått opplevd disse oppgjørene på samme måte før jeg kom hit, så det blir veldig gøy, sier han. 

Brann har hatt en utfordrende sesong, og ligger på kvalikplassen med 20 poeng før møtet med Vålerenga. Sjefen forventer at gjestene kommer til å ligge delvis lavt, men at de samtidig må fremover i banen. 

- Brann vil, i likhet med Vålerenga, være et topplag, og da spiller man en mer åpen fotball. Når man da ikke er gode nok til det blir man hardt straffet. Vi har ofte vært gode mot de gode lagene, og det er nettopp fordi det blir en mer åpen kamp. Brann må fremover fordi de trenger poeng, så jeg ser ikke for meg at de vil legge seg ned i forsvar, sier han. 

Når Fagermo og gutta har kampmøte i garderoben i morgen kveld spiller Valentourettes i Fanzone. Sjefen er såpass fan av bandet at han vurderte å ta et rødt kort mot Sarpsborg 08 for å kunne stå med supporterne å synge før avspark. 

Fagermo går glipp av konserten, men det gjør ikke du. Kjøp billetter til kampen her og bli med på vorspielet i forkant! 

Se hele intervjuet med Fagermo øverst i saken. 

Annonse fra Eliteserien: