Agyiri tilbake til Manchester City

Etter to år i Vålerenga reiser midtbanespilleren tilbake til England.

Ernest Agyiri kom til Vålerenga på lån fra Manchester City høsten 2016. Den talentfulle midtbanespilleren har dessverre slitt med flere langvarige skader, og har kun rukket å spille 18 kamper i den blå trøya. 

Vemodig

Nå er tiden i Vålerenga over for denne gang. Sportslig leder, Jørgen Ingebrigtsen mener tiden var inne for at Ernest fikk dratt tilbake til England og jobba seg tilbake til nivået han vet han har inne. 

- Jeg tror jeg har alle her i Vålerenga med meg når jeg sier at det er litt trist å se Ernest reise, for han er en fantastisk flott type og en veldig god fotballspiller. Selv om Ernest nåhar gjort en solid jobb i opptreningsfasen etter siste skade, og ser ut til å være i stigende form på trening om dagen mener vi tiden er inne for å reise videre og få «en ny start» i en annen klubb, sier Ingebrigtsen og legger til:

- Vår gode dialog med Manchester City gjør det uproblematisk å avslutte lånet i denne omgang, og så håper vi Ernest kan få dratt et sted hvor han kan få vist seg frem ganske raskt. 

Stortrivdes i Vålerenga

Etter sin tredje meniskoperasjon på halvannet år, er Agyiri nå tilbake i full trening. Unggutten satte seg på flyet til Manchester mandag morgen, og skal bruke tiden som kommer til å spille seg tilbake i toppform. 

Tross mange skader og lite fotball, har 20-åringen hatt en veldig fin tid i Vålerenga og ønsker å takke både lagkamerater, ansatte og supportere for gode opplevelser. 

- Det har vært fantastisk å være en del av Vålerenga-familien, og jeg er veldig glad og takknemlig for den tiden jeg har fått i denne fine klubben, sier han. 

Vi ønsker Ernest all mulig lykke til i fremtiden, og gleder oss til å følge han videre! 

Se video fra da Ernest Agyiri og Chidera Ejuke konkurrerte i FIFA: 


Annonse:

Annonse fra Eliteserien: