Ære Være - en unik dokumentarserie på TV 2

Rettighetshaveren skal ta TV-seerne med på innsida av klubben.

Annonse:

I disse dager begynner opptakene til det som blir en helt unik følgedokumentar om Vålerenga - i sanntid. 

Ære Være skal - i tillegg til å være veldig tett på laget - også ha som ambisjon å vise alle sider av klubben Vålerenga, hvorfor den er helt unik og hvem den betyr noe for. Klubben er mye mer enn bare det rent sportslige. Det er jobben, hverdagen, fritiden - hele livet til mange. En TV-serie som dette er en ny og unik måte å fortelle det på.

- Vi i TV 2 er veldig fornøyde med å ha sikret oss senderettighetene til dette konseptet. Formatet er spennende og modig, og fører oss tettere på en av Eliteserien største klubber. Vi ønsker at dette skal være med på å løfte folkebevegelsen norsk fotball som helhet, sier sportsredaktør i TV 2, Vegard Jansen Hagen. 

Skal bygge klubb og profiler

Det unike med dokumentaren Ære Være er at klipp fra innsiden av klubben kan bli publisert fortløpende på TV2s flater gjennom uka. Dette i tillegg til en ukentlig episode på TV 2 Play, hver fredag i beste sendetid. 

- Dette er et prosjekt vi gleder oss veldig til å være med på. Ære Være skal vise Vålerenga - på godt og vondt. Våre supportere og folk generelt vil få et unikt innblikk i garderobemiljøet, og de får se hva vi driver med på tvers av Vålerenga Fotball Elite, sier daglig leder Erik Espeseth og fortsetter: 

- Vi har en gjeng seriøse idrettsutøvere som trener mye, men som også kan ha det morsomt sammen. Forhåpentligvis vil serien også ha en positiv effekt kommersielt med tanke på å få på plass flere samarbeidspartnere, og ikke minst flere folk på stadion underveis i sesongen. Serien vil komme så tett på oss som overhodet mulig. TV 2 vil være tilstede når det skjer ting og gi et ærlig bilde av livet som Vålerenga-spiller, trener og ansatt, avslutter Espeseth. 

Første episode av Ære Være slippes på TV 2 Play 31. mars. Det er bare å glede seg! 

Annonse fra Eliteserien: