Adekugbe solgt til tyrkisk fotball

Venstrebacken har signert for Hatayspor i Süper Lig.

Annonse:

Et snaut halvår før kontrakten hans utløper forlater Sam Adekugbe Vålerenga til fordel for tyrkiske Hatayspor.

Kanadieren signerte for Oslos stolthet i forkant av 2018-sesongen, og står oppført med 87 kamper. Avtalen med Hatyaspor gjelder fra 01.08.2021, og betyr at vi fortsatt får gleden av hans tjenester i halvannen måned til. 

- Med tanke på kontraktslengden og den summen vi får for å selge han, var det helt rett å takke ja til tilbudet som kom. Vi ønsker å takke Sam for tiden han har vært i klubben, og ønsker han masse lykke til i Tyrkia, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen.

Hatayspor er fra byen Antakya og hadde sin første sesong i den tyrkiske toppdivisjonen i 2020/2021-sesongen. Laget leverte en sterk debutsesong og endte på 6. plass med 61 poeng. Spissen Aaron Boupendza ble også ligaens toppscorer med 22 mål.

Vålerenga skal ut i kvalifisering til UEFA Europa Conference League mot Belgiske KAA Gent 22. og 29. juli, og det blir i så fall med Adekugbe i troppen.

PS: Adekugbe har den siste tiden vært på landslagssamling med Canada, hvor han var delaktig i lagets tre seire over henholdsvis Aruba, Haiti og Suriname. Nå er han derimot tilbake i Norge, og klar til kampen mot Bodø/Glimt. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: