Adekugbe og Friðjónsson fra start mot Neuchâtel Xamax

LA MANGA: Gutta er klar for første kamp på La Manga når den tradisjonsrike klubben fra Sveits står på motsatt halvdel.

Onsdag kl. 16.00 spiller Vålerenga sin første av tre kamper på La Manga når sveitsiske Neuchâtel Xamax står på motsatt halvdel.

Annonse:

Gutta har trent doble økter hver dag siden ankomsten til den spanske solkysten, og det er spesielt den defensive strukturen som har stått i fokus. 

- Vi har trent veldig hardt her nede uten å ta spesielt hensyn til at det er kamp i dag, og kommer til å bytte stort sett hele laget i pausa. De første dagene har vært konsentrert rundt det defensive, så vi håper selvsagt at vi får se igjen noe av det mot Neuchâtel i ettermiddag, sier assistenttrener Johannes Moesgaard. 

Stiller sterkt

Samúel Kari Friðjónsson har spilt sine første A-landskamper for Island, og ankom La Manga først tirsdag ettermiddag. Det til tross, unggutten er klar for å bidra allerede i kveldens kamp, og starter på midtbanen sammen med Daniel Fredheim Holm og Abdisalam Ibrahim. 

Sam Adekugbe har kommet godt i gang i Vålerenga etter overgangen fra Vancouver Whitecaps FC, og sammen med hjemvendte Amin Nouri tar gutta plass på hver sin back. 

Vålerengas startellever

  • Adam Larsen Kwarasey

  • Amin Nouri, Jonatan Tollås Nation, Markus Nakkim, Sam Adekugbe

  • Samuel Kari Fridjonsson, Daniel Fredheim Holm, Abdisalam Ibrahim

  • Bård Finne, Fitim Azemi, Chidera Ejuke

Se kampen direkte

NA+ (Nettavisen+) viser alle Vålerengas kamper på La Manga, og det samme gjør Bohemen og Vertshuset. Ønsker du å se gutta i aksjon mot Neuchâtel Xamax i dag klokka fire er det bare å ta turen til en av Vålerenga-pubene. 

Hør Deilas tanker om oppholdet på La Manga på vår Facebook-side

Annonse fra Obos-ligaen: