650 billetter: Årets bortetur går til Sandefjord

Sandefjord har gitt oss ei halv langside. På med bortedrakt, børst støvet av en buss - årets bortetur går til Sandefjord!

Annonse:

Kampen spilles på Release Arena i Sandefjord søndag 12. september kl. 18. Vi har billetter til to felter ved siden av hverandre på langsiden:

Oppdatert 30/08: Sandefjord har i dag orientert oss om at kampen blir arrangert for over 2000 tilskuere totalt, noe som innebærer krav om grønt koronasertifikat - slik vi er vant til på våre hjemmekamper. Sandefjord kommer tilbake med praktisk informasjon rundt dette på mail til billettkjøpere.

Oslo Helse er på plass og leverer hurtigtesting mellom kl. 12 og 14 på kampdag på Intility Arena. Ta hurtigtesten du trener for å få grønt koronasertifikat før du drar til Sandefjord! (Oppdatert 9/9)

Kjøp til deg selv, venner og familie!

Oppdatert 9/9: 320 av 650 billetter er solgt:

Det er totalt 650 billetter, 500 av dem er på "bortesupporterfeltet". Den normale bortesupportertribunen på kortsiden er stengt, da vanlige ståplasser ikke er godkjent under gjeldende pandemirestriksjoner. Dermed blir det meget gode langsideplasser på Harmonie-tribunen for oss!

Husk å respektere gjeldende smittevernregler.

NB! Bortesupportrekorden holdes av LSK, som hadde 550 bortesupportere i Sandefjord tidligere i sesongen. Den skal vi slå!

Supporterbusser

  • Klanen kjører Bohembussen og setter opp ekstrabusser ved behov! Påmelding i Sjappa. Les mer på klanen.no.
  • Ikaros setter opp egen buss.
  • Blue Lagune kjører, se info og meld deg på her.
  • Klubben arrangerer tur for våre fantastiske kampdagsfrivillige på Intility Arena til denne kampen. De frivillige er kontaktet og har påmelding gjennom frivilligportalen. 

Annonse fra Eliteserien: