DSC_4576_Aleksander_Hammer_Kjellsen

5-0-seier i årets første treningskamp

Børven x2 og debutant Adrian Kurd Rønning med sitt første for A-laget.

Geir Bakke ønska å se et offensivt Vålerenga-lag med god kontroll defensivt, og med 5-0-seier over CD Tenerife i årets første treningskamp, må det sies å være en god start.

Vålerenga slo CD Tenerife 5-0 på Tenerife onsdag formiddag (Foto: Rune Julsvik)

Torgeir Børven sørga for 1-0-ledelse halvveis, og i den andre omgangen rant målene inn. Samme mann putta 2-0 like før timen var spilt, før Aleksander Hammer Kjelsen økte til 3-0 etter en smart cornervariant.

Adrian Kurd Rønning er førstereis med A-laget, og unggutten fikk virkelig presentert seg i solskinnet på Tenerife Top Training. Kvarteret før slutt fikk 17-åringen servert ballen på 16-meterstreken, la den til rette og banka kula i vinkelen til 4-0.

To minutter senere fikk Henrik Bjørdal æren av å sette kampens siste, som dermed fastsatte sluttresultatet til 5-0.

Høydepunkter fra kampen blir lagt ut i våre kanaler i løpet av dagen.