4-0-seier i folkefesten på Trasop

Vålerenga avanserte til cupens 3. runde etter en solid oppvisning mot Oppsal.

Flere tusen mennesker hadde tatt turen til Trasop kunstgress torsdag kveld for å se Oppsal og Vålerenga i cupens 2. runde. Vertene inviterte til fest, og fest ble det så absolutt!

Vålerenga spilte tidvis svært god fotball og tok en fortjent ledelse etter 24 spilte minutter. Jones El-Abdellaoui var frisk på høyrekanten og unggutten sendte Geir Bakkes menn foran med et knallhardt skudd i nettaket.

El-Abdellaoui jubler for scoring på Trasop (Foto: Cornelius Poppe / NTB)

Oppsal hadde mer enn nok med å forsvare seg på eget kunstgress, men Lihaug bakerst hos vertene hadde en meget god dag på jobb før hvilen og sørga for at det var spenning inn i den andre omgangen.

Etter pause tok det knappe fem minutter før kaptein Hedenstad viste frem frisparkfoten fra 22 meter og dobla ledelsen for Vålerenga, og etter timen satte Aleksander Hammer Kjelsen inn 3-0 med hodet.

Vålerenga-jubel etter kampens tredje scoring (Foto: Cornelius Poppe / NTB)

Vålerenga hadde full kontroll på matchen og skapte sjanser på løpende bånd. Da det gjensto fire minutter fikk Mees Rijks æren av å sette spikeren i kista etter et godt innlegg fra Jones El-Abdellaoui.

Torsdagskvelden ble en veldig fin opplevelse på Oppsal for alle med kongeblått hjerte, og nå venter Tromsø på Intility Arena 1. mai. Billettene legges ut for salg fredag 26. april klokka 12.00.

Tusen takk til alle som bidro til folkefesten på Trasop - vi sees i Mjøndalen!